HWAYOBI: Regina R&B

Written by criblalily. Posted in Hanguk Eumak - Muzica, Istorie si cultura, Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on septembrie 12, 2010 with 3 comentarii

Nume real: Park Re Ah
Data nasterii:11.02.1982
Înaltime: 160 cm
Greutate: 45 kg
Sânge de tip: A
Hwayobi, cunoscuta sub numele de Kayouhi în Japonia, este o cântareata de rhythm and blues din Coreea de Sud. Ea este considerata, în general de fani, ca fiind unul dintre cei mai talentati solisti sud-coreeni de sex feminin.
Image and video hosting by TinyPic
Hwayobi a lansat patru albume în Coreea si doua single-uri în Japonia, precum si cel de-al cincilea album al sau coreean sub numele Hwayobi.
Image and video hosting by TinyPic
La data de 10.08.2009 a lansat albumul “Summer” care include melodii precum “Rose”, “Childrens” si “Pygmalion Effect”, care sunt mid-tempo-ED, melodii de dans, si “Kiss Kiss Kiss”, o melodie hip-hop.

HWAYOBI – Pygmalion Effect

HWAYOBI – Kiss, Kiss, Kiss feat. Sleepy

Pentru a sarbatori zecea ani de muzica pop în Coreea, Hwayobi a lasant un nou album intitulat “Hwayobi Vol.7″. Acesta este al saptelea album lansat dupa 1 an de la mini-albumul ei “This Is Love”.
Albumul “Hwayobi Vol.7″ este alcatuit din sase cântece compuse de ea insasi. Piesa Bye Bye Bye a lasa o impresie profunda cu versurile sale ambivalente despre un ramas bun de la un amant.
Singel-ul “Bye Bye Bye a cunoscut un real succes, crescand in topurile muzicale si ajungand nr.1, depasind alte grupuri idol, inclusiv cele care au facut reveniri în aceeasi zi ca ea, depasind singelul Different Tears al lui Wonder Girls.
Image and video hosting by TinyPic
Album: Hwa Yobi Vol.7
Lansat Data: 31 mai 2010
Tracklist:
01. Booty Call
02. Bye Bye Bye
03. Ce Ssso (feat. Beenzino)
04. Baby Gone Baby Gone
05. 2CreAm NoSuGar
06. Mai mult decât dragostea
07. IluvMe
08. Zero
09. Cloud 9
HWAYOBI – Bye, Bye, Bye

Wonder Girls – Different Tears

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

3 comentarii

There are currently 3 comentarii on HWAYOBI: Regina R&B. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Crib, si aici m-ai nimerit rau de tot hihi.Imi place mult HWAYOBI.De altfel face parte din generatia de artisti pe care ii iubesc si ii apreciez f mult: Park Hyo Shin, Rain, Jeong Yeop,Lyn etc . Pupici si vot

  2. mă bucur Deokman că-ţi place Hwayobi. Şi mie îmi place tare mult deşi nu am decât o melodie trasă cu ea: Pygmalion Effect care-mi place foarte mult….ms şi pupici :)

  3. vot ,suna bine

Leave a Comment