Yeongbinmyo-Mormantul concubinei Kim Young-bin

Written by ana_ruse. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: , , ,

Published on august 30, 2010 with 5 comentarii

Kim Young-bin(1669-1735) a fost una dintre concubinele regelui Sukjong. Cand regina Inhyeon a fost detronata si expulzata din palat,in urma intrigilor concubinei Jang Hee-bin,Young-bin a avut aceeasi soarta,fiind trimisa sa traiasca izolata.Ea a murit acolo,in al 11 an de domnie al regelui Yeongjo,la varsta de 67 de ani.
Cand regina Inhyeon a fost repusa in drepturi,la fel s-a intamplat si cu concubina Kim caruia ii s-a construit mormantul Yeongbinmyo.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Yeongbinmyo-Mormantul concubinei Kim Young-bin. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Ce aveti bre ?chiar asa macabrii a-ti devenit?

 2. VOT

 3. livia,de ce am devenit macabri?
  aceste morminte sunt monumente istorice si fac parte din patrimoniul coreei
  nu vad nicio problema in a le prezenta

 4. interesanta recenzie este bine ca ne mai aducem aminte si de cei care au parasit aceasta lume
  vot

 5. Multumesc pentru recenzie si foto . Daca in loc de mormint scriai Monumentul funerar de la … nu era nici o problema nu? Merg atitia turisti , pe bani grei sa vada piramidele si mormintele goale pictate din Valea Regilor din Luxor, pradate si cu mumiile faraonilor expuse goale in Muzeul din Cairo . Pe mine ma uimeste mereu acest repect al coreenilor pentru STRAMOSI indiferent daca sint de acum 10 ani sau 300 sau 1500 de ani . De ce sa nu ne uitam la cel 4 sculpturi d epiatra de pe laterala vechi de citeva sute de ani NEVANDALIZATE ( fara grafiti ), la lipsa florilor , la apropierea de oras care nu a invadat imobiliar imprejurimile .
  Oare cine face serviciile religioase al sarbatorile anuale ? Urmasi ale familiilor regale sau calugari si manastiri budiste desemnate prin testament sau oficial ?
  Care este oare modul in care oficialii politici, culturali si religiosi se raporteaza la aceste morminte deloc macabre ci numai foarte coreene .
  Recenzia ma face atenta si la aceste aspecte care nu lipsesc din majoritatea serialelor . Ati remarcat desigur in serialele voaste favorite si aceste ceremonii unde doliul vesmintelor si palariilor cu bor este in culoarea alba si pe cap palariile femeilor au snururi de paie.

Leave a Comment