The Evil Twin

Written by micaelamik. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

postergroz

Published on august 06, 2010 with 4 comentarii

Un film de groaza a carui actiune se petrece intr-un sat din Coreea in timpul Dinastiei Chosun. Perioada istorica si evenimentele stranii care se intampla personajelor ne amintesc de filmul Shadows in the Palace.
Dupa 10 ani in coma Sun-young se trezeste dar nu nu isi aminteste nimic din viata de dinainte nici chiar ca a avut o sora geamana Hyo-jin care a murit inecata. O serie de crime misterioase au loc odata cu insanatosirea fetei iar oamenii din sat incep sa barfeasca si sa o considere vinovata pe Sun-young .
Chiar si mama ei care o iubea foarte mult are la un moment dat un gest de repulsie iar barfa servitoarelor ne spune ca o fata era preferata mamei iar cealalta preferata tatalui.
In momentul cand fetele au cazut in apa mama lor a incercat sa le salveze si le-a prins pe fiecare cu cate o mana dar nu le putea trage la mal pe amandoua; in ultimul moment ea a ales sa salveze fetita cu bratara (preferata ei) fara sa stie ca fetele schimbasera bratara intre ele.
Pana la urma care fata a fost salvata? De ce mor tinerii din sat? Cine este fantoma care ii inspaimanta pe toti?
Finalul este neasteptat ca la orice film de groaza care se respecta. Din nou mama trebuie sa aleaga pe cine va tine de mana: fata vie sau fata moarta? isi va abandona din nou un copil?

Pentru amatorii filmelor de groaza, merita vazut.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

4 comentarii

There are currently 4 comentarii on The Evil Twin. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. pare interesant cu toate ca nu sunt fan horor ,am vazut hon si a fos ok ,vot

  2. Cred ca e timpul sa vad si un horor coreean,am inceput sa vad Printul cafelei deja sant la ep 4.

  3. wow,pare super fain micaela.unde il gasim?

  4. super tare ! as vrea sa il vad mihaela u de unde il ai ? il vreau si eu! pare super tare mai ales cas fana nr 1 a ilmelor horror! *__*

Leave a Comment