Take care of my cat (1)

Written by andreea. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on august 12, 2010 with 7 comentarii

Duminica trecuta, dupa ce m-am departit de o prietene foarte buna (fosta colega de liceu:)!) care petrecuse week-endul la mine cu familia, m-am gandit ca sa fac si m-am decis repede: sa ma uit la un film coreean (ceva cu Lee yo won mi-am spus in sinea mea) si l-am ales pe acesta despre care va scriu acumtext )
Image and video hosting by TinyPic
Take care of my cat spune povestea a 5 tinere, carora prietenia si visele le sunt trecute prin focul vietii de dupa liceu. Acesta este un film despre tinere femei, dar aici regizorul nu a abordat teme ca seul, drogurile sau dragostea, actiunea se roteste in jurul prieteniei lor care incet incet incepe sa se dizolve dupa ce au absolvit liceul si au fost separate de diferentele lor sociale.
Legaturile lor sunt inca mentinute cu ajutorul telefoanelor mobile. text )
Image and video hosting by TinyPic
Desi sunt 5 fete, filmul se concentreaza pe 3 dintre ele. Hae joo este cea mai frumoasa, dar este aroganta si nu ii pasa ce gandesc ceilalti. Lucreaza ca secretara la o firma, dar cu toate ca este cea mai norocoasa dintre, nu este multumita. de cealalta parte prietena ei cea mai buna din liceu, Ji young locuieste intr-un cartier sarac si nu isi poate gasi un serviciu bun. Parintii i-au murit si ea trebuie sa aibe grija de bunicii bolnavi. Este buna la desen, dar talentul ei nu este descoperit.
Tae hee este vesela si iubitoare, deseori viseaza sa plece in lume si este de asemenea cea care tine cel mai mult la prietenia lor. text )
Image and video hosting by TinyPic
Va urma…

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Take care of my cat (1). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Interesant….Andreea de unde fac rost de el???

  2. o poveste simpla!

  3. mi-ai starnit curiozitatea! ce se intampla pana la urma, ramane prietenie intre ele?
    este si lee yo-won in film?

  4. e si lee yo-won! :)
    am vazut si partea a doua a prezentarii! pare dragut! o sa-l vad! vot!

  5. mie mi-a placut mihu!

  6. Andreea, vad ca o “urmaresti” pe Lee yo-won. Si mie imi place, nu e o frumusete( nici nu trebuie), e mai mult decat asta, are o caldura umana pe care o degaja, un firesc al jocului actoricesc….Vot si te mai asteptam si cu alte recenzii (de pe noul laptop, bineinteles…..asa e unele fete, e îmbuibate rau….hihihi)♥♥♥

  7. deokman multumesc! mie mi-a atras atentia subiectul filmului pt ca si eu inca mai tin legatura cu prietenele mele din liceu!

Leave a Comment