koreafilm

O calatorie culinara in Coreea

Written by koreafilm. Posted in Hanshik - Gastronomie, Noutati

Tagged:

media-16986-48052

Published on august 10, 2010 with 14 comentarii

Pe 18 august veti putea urmari pe Travel Channel  cum inima şi sufletul unei naţiuni sunt modelate de gustul popular şi tradiţional. Veţi descoperi sufletul ţării, pornind într-o călătorie gastronomică picantă şi îndrăzneaţă.

Detalii despre programul TV aici.

De la cultivarea ginsaeng-ului (insam), la pregatirea kimchi-ului,  a prajiturilor cu azalee la cele 12 garnituri pentru masa regala asezate intr-o ordine desavarsita si servita conform unor ritualuri stricte, sau a terapiei muzicale pentru….pasta de soia, o calatorie culinara impresionanta, realizata de echipa Discovery Channel poate fi de asemenea vizualizata aici.

Coreea, ne surprinde inca  o data, prin povesti in care intalnim oameni ce dau viata unor pasiuni!

Doamna Han Bok Nyeo, gazda care prezinta bucataria regala, a fost consilier pentru serialul Giuvaerul palatului, cel care a starnit interesul pentru gastronomia coreeana la nivel mondial, dupa difuzarea sa in 2003! Doamna Han este nepoata ultimului bucatar regal al dinastiei Chosun si ne vorbeste cu pasiune despre ingredientele aduse din cele 8 provincii, despre eticheta de la Curte, despre parfumul unor vremuri apuse!

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

14 comentarii

There are currently 14 comentarii on O calatorie culinara in Coreea. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Yammy Yammy… ce bine arata…

  • koreafilm

   :) ….este impresionanta povestea celistei care s-a retras la tara si canta in mijlocul unui camp imens de vase pentru pasta de soia…pentru ca aceasta sa capete un gust mai bun…

 2. abia astept!! :)

 3. waw.multumim Kf pentru informatie!

 4. eu ma simt coplesita de atatea lucruri care se intampla referitor la pasiunea pentru Coreea:recenzii inedite ,filme (cu zecile),acum si emisiuni la TV,iar azi am descoperit ca fata de luna martie -aprilie cand am inceput eu explorarea si pe internet in limba romana au aparut foarte multe informatii.Uluitor!Si nu in ultimul rand spectacole si intalniri cu fani!Asa mai avem si noi cate o bucurie sau minute de relaxare chiar si tarziu in noapte!

 5. koreafilm mu incetati sa ma surprindeti! oare eu am travel channel?
  aaa si kamsahamnida pt link-ul la discovery channel!
  yupiiii!

 6. Superb!

 7. Multumim Dani! Ca de obicei ne surprinzi cu ceva deosebit.Incantator…

 8. mi-e fomica !

 9. kamsahamnida KF

 10. Koreafim
  Am scris o recenzie astazi si nu a fost inca aprobata.De ce,e ceva in neregula cu ea?

 11. @Rebecca, se va aproba cu siguranta ;)

 12. Multumesc Claudia!

 13. vizionand giuvaierul palatului ma intrebam tot timpul oare cine este ascuns in spatele celui care gateste!mai ine zis a cui este mana misterioasa care aparea in scenele de gatit!

Leave a Comment