No Mercy

Written by micaelamik. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

NoMercy_Front

Published on august 29, 2010 with 5 comentarii

Un film politist in care principalul rol feminin il are Han Hye-jin:o politista tanara si foarte isteata care incearca sa-l ajute pe eroul principal medicul patolog Kang fostul ei profesor si in prezent coleg in fortele de politie.
Cadavrului dezmembrat al unei tinere necunoscute este descoperit pe malul unui rau. Kang face autopsia iar Min Seo cauta martori si interogheaza suspectii.
Cazul pare simplu la inceput pentru ca ucigasul este prins imediat si marturiseste crima dar nu si motivele.
Intre timp fata lui Kang este rapita din aeroport; in schimbul eliberarii lui Kang i se cere sa faca in asa fel ca probele adunate sa indice pe altcineva nu pe adevaratul ucigas al fetei de pe malul raului.
Fiind in joc viata fetei lui Kang se conformeaza cerintelor ucigasului si ii obtine eliberarea falsificand toate probele.
Cand credeam ca le-am vazut pe toate a venit finalul filmului ca un trasnet: Nu se poate! Ba se poate! fara mila si fara limite.
Un film nerecomandat minorilor si persoanelor sensibile: o autopsie filmata cu toate amanuntele nu este ceva usor de vazut dar toate au rolul lor in film si abia la final cand punem toate piesele cap la cap ne dam seama ca am fost tot timpul pe o pista falsa, noi si cei din film. Adevarul e descoperit cand e prea tarziu si nu se mai poate indrepta nimic, nu se mai poate face nimic. O razbunare meticulos planuita a fost dusa pana la capat.
Filmul merita vazut.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on No Mercy. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. cineva mi-a recomndat acest film, dar pana acum nu am reusit sa-l vad!este foarte interesant.

  2. Sa nu spui ca doctorul este implicat mai mult decat a fost fortat?

  3. Nu…el este tinta razbunarii. Filmul se vede in bune conditii pe my soju

  4. când am să am timp am să-l urmăresc şi eu. vot

Leave a Comment