Legendele Palatului ” Marele Hur Jun “

Written by alexandra. Posted in Povestea, Recenzii utilizatori

Tagged: ,

135ov

Published on august 27, 2010 with 54 comentarii

Episoade: 1-5

Povestea Giuvaerului continua ! 50 de ani dupa moartea “Marei Jang Geum ” , intalnim intr-un satuc un sarman tanar de nume Hur Jun !
Hur Jun este fiu de concubina si fiu nelegitim al guvernatorului acelui teritoriu ,
Tanarul se ocupa de negustorie , jucandu-si apoi banii la jocuri de noroc , si alergand dupa tinerele Gisaeng , frumoasele curtezane . Asta pana cand viata lui ia o intorsatura , care-i schimba modul de-a fi si de-a gandi..Jun o intalneste pe , si fiti atenti VITOAREA LUI SOTIE , care era fugara dar era nobila.
Tanara in aceasi zi , isi pierde tatal si il implora pe Juna, s-o ajute cu inmormantarea. Ajungand fugari sunt nevoiti sa fuga din acel sat iar Juna il declara sentimentele lui DaeHee care par a fi impartasite.
Tanara DaHee, vrand sa-l rasplateasca pe Jun, merge in taina la casa unui nobil care copilarise cu tatal sau sai ceara un imprumut , pe care il obtine .
Mergand la locul stabilit Jun o ia deoparte si o intreaba de unde are acei bani.  isi da seama ca este o capcana insa e prea tarziu , cu o sabie la gat si incercuiti el priveste neputincios cum DaHee este despartita de el . Liberandu-se Jun fuge la biroul de politie sa raporteze rapirea insa atunci o vede si intelege ca si-a recapatat statutul .
Ajuns in Saneum imtampina multe greutati , in special din partea unor borfasi , si aici mama lui se imbolnaveste , disperat si in cautarea unui doctor il intalneste pe inteleptul Dr.Yoo care il determina pe Jun sa invete Medicina pentru a supravetui . Deci se invoieste a fi ucenic . Dar invidiile celor ce slujeau pe doctor apar  si dau vina pe el cand din magazie dispar niste medicamente pretioase, insa Hur Jun isi dovedeste nevinovatia prin fata adoptiva a doctorului YeJin.
Doctorul Yoo i permite lui Jun sa-l insoteasca pe fiul sau in capitala pentru Examenul de Stat . Prin curajul si inteligenta sclipitoare Jun  ii alunga pe acei doi nobili cu care impartea incaperea, iar Do Ji ramane surprins de priceperea lui Jun asa ca-i cere ajutorul ca sa ia Examenul . Primul Examen il trece cu brio , insa la al doilea intampina greutati din cauza tatalui sau . Juna intre timp merge s-o caute pe DaHee…

Do Ji ajutat de Jun trece primul examen cu brio , insa atunci cand este infatisat in fata primului medic Yang , intrebat de acesta a cui fiu este. ..Do ji raspunde ca tatal sau este faimosul Dr. Yoo Eui-Tae iar primul medic paleste si da ordin ca sa fie taiat de pe lista . Do Ji icrezator este in culmea fericirii si merge sa petreaca . A doua zi afisanduse rezultatele Examenului nu-si vede numele trecut si merge sa protesteze .Ne reintoarcem in urma cu multi ani cand Dr.Yoo tot asa neadmis , il provoaca pe primul medic la intrecerea celor noua ace care erau infipte intr-o gaina vie , asta desemnand cel mai bun doctor . Rezultatul final este exact cel la care ne asteptam Dr.Yoo castiga si il umileste pa primul medic care nici pana astazi nu la iertat .Do ji este distrus de cele auzite , tatal sau i dauneaza vitorului si se ineaca in bautura si curtezane .

In Saneum ajung Fratele si tanara DaHee , insa orunde ei intreaba nimeni pare sal cunoasca pe Jun . Aceste evenimente plus oboseala acumulata o fac sa cada pe Dahee la pat bolnava , ea fiind lasata in grija infermierei
Yejin .Jun si Do ji se intorc in Saneum insa Jun nu o vede inca pe Dahee si Do ji are o mica convorbire cu tatal sau . Oare faima tatalui il va distruge pentru todeauna ? Nu ne ramane decat sa vedem .

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

54 comentarii

There are currently 54 comentarii on Legendele Palatului ” Marele Hur Jun “. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Buna seara!Mi au placut aceste ultime doua episoade, cel de ieri si cel de azi, pline de sentimente, daruire si hotarare!Ye Jin, personajul ce mi place cel mai mult, este nu numai foarte frumoasa, dar a dovedit ca are si un suflet mare.Am observat si modul in care il priveste pe Jun, fiind impresionata de altruismul si determinarea acestuia.Da Hee, are cam acelasi caracteristici.De asemenea ,un moment placut l a reprezentat corectia aplicata de Jun acelui individ,atunci cand nu le a mai rabdat rautatile, punandu i in garda pe cei din grupul sau pentru evenimentele viitoare.

  2. Ne-am mutat la ep 7 publicat de Alexandra. :)

  3. Stie cineva de unde se poate dowloada acest serial Legendele Palatului Dr Hur Jun ?. Ca ma apuca pandaliile pana se termina la tvr si imi place tare. Sau unde se poate vedea online ?

  4. vad ca toti dau cu parerea dar nimeni nu da un link unde putem dedea si noi episoadele

Leave a Comment