Into the Mirror

Written by micaelamik. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

afis_geoul_sokeuro

Published on august 10, 2010 with Niciun comentariu

“…atunci cand tu privesti in strafundurile abisului si abisul priveste in strafundurile tale”.
Un film de groaza foarte bun care pune si incearca sa raspunda la intrebarea: eu ma uit la imaginea din oglinda sau ea se uita la mine?
O actiune simpla pe care o facem de cateva ori pe zi poate deveni foarte stranie si putin infricosatoare daca o privim prin ochii realizatorilor filmului.
O fata in fata unei oglinzi crede ca aude un zgomot si se uita in spate…nimic deosebit…dar imaginea din oglinda parca se misca mai incet, parca se uita intr-un fel, este aceiasi fata cu chip de inger sau altcineva? Apoi fata din oglinda cu gesturi lente face ceva neasteptat si asa incepe filmul.
Actiunea se petrece inainte de inaugurarea unui mare magazin cand mai multi angajati mor intr-un mod misterios. Un fost politist acum paznic incearca sa dezlege misterul dar este atras si el in “strafundurile abisului”.
Cand o fata cere ajutorul unui baiat intr-un film de groaza…sigur i se va intampla ceva cumplit si mai sanatos ar fi sa o refuze dar nu se intampla niciodata asa, fiecare trebuie sa-si urmeze destinul oriunde l-ar duce.
Oglinzile sunt obiecte infricosatoare in acest film si recunosc ca am inchis ochii de cateva ori.
Am vazut si varianta occidentala dar in materie de filme de groaza japonezii si coreenii sunt mai buni asa ca nu se poate compara copia cu originalul.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

Niciun comentariu

There are currently no comments on Into the Mirror. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment