A Scale of Providence

Written by micaelamik. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Afs The-Scale-of-Providence

Published on august 07, 2010 with 2 comentarii

Acest serial in 16 episoade ne face sa ne punem multe intrebari chiar din primul episod.
Cum poate un student sa lupte cu sistemul juridic pentru a-si elibera fratele inchis nevinovat? Va putea Joon-ha sa adune toate dovezile pentru a pune sub acuzare adevaratul ucigas al logodnicei sale? Facultatea de drept este locul in care unul cauta iar celalalt ascunde adevarul unei crime petrecute cu trei ani in urma.
Joon-ha este un student sarac dar cu o familie unita: logodnica si fratele sau muncesc si il ajuta sa termine facultatea si pare ca nimic nu va sta in calea fericirii sale.
Neprevazutul aduce cu sine multe suferinte:intr-o seara un necunoscut intra in camera fetei si o ataca; ea se lupta, il respinge cu violenta si agresorul fuge.
Un alt student Woo-bin fiind ametit face o confuzie intra si el in aceiasi camera; fata care crede ca s-a intors agresorul il ataca si in confuzia creata cei doi se lupta si printr-un accident fata moare. Woo-bin speriat si neintelegand bine ce s-a intamplat fuge acasa;la indemnul mamei lui si de frica tatalui (procuror intransigent) decide sa nu spuna la nimeni ce s-a intamplat.
Intre timp Joon-ha isi gaseste logodnica moarta si devine suspectul principal al crimei. Pentru a-l salva fratele sau ia vina asupra sa recunoaste o crima pe care nu a comis-o si este condamnat la inchisoare pe viata. Singura sansa de eliberare este ca Joon-ha sa termine facultatea si avand acces la dosare sa faca cercetari pe cont propriu pentru a afla adevaratul vinovat.
Cei doi tineri Joon-ha si Woo-bin sunt prieteni si colegi in aceiasi grupa la facultate si fac practica chiar la inchisoarea unde este incarcerat presupusul vinovat.
In timp ce primul din ce in ce mai disperat cauta martori si aduna dovezi celalalt prin manipulare si relatii face totul ca dovezile sa dispara si chiar se casatoreste cu martorul (o alta studenta la drept) care il putea incrimina.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

2 comentarii

There are currently 2 comentarii on A Scale of Providence. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Cam imbarligata actiunea!cred ca merita vazut.

  2. Mica, tu vezi multe filme si ne spui si noua de spre ele.Multumim.

Leave a Comment