Visul de a deveni un rege intelept

Written by andreea. Posted in Recenzii utilizatori

Published on iulie 10, 2010 with 3 comentarii

Fundatia Mostenirea Culturala a Coreei se ocupa cu conservarea traditiilor coreenilor. Printre activitatile sale se numara reinvierea cu ajutorul actorilor a unor ceremonii ale palatului cum ar fi schimbarea garzilor la porti, nunti traditionale, sarbatorirea aniversarii de 50 de ani a regelui Yeongjo si altele.
Insa un eveniment important este reconstituirea lectiilor pentru educarea printilor: Educatie pentru printul mostenitor in Regatul Joseon-Visul de a deveni un rege intelept.
Numerosi mostenitori la tron au studiat diverse domenii pentru a deveni un conducator ideal. Regii domnitori isi educau mostenitorii oferindu-le experientele necesare si asigurandu-se ca doar cei mai buni urmau la tron.
Educarea mostenitorilor era una din cele mai importante sarcini ale casei regale si mai multe institutii lucrau la un sistem educational ideal pentru viitorii regi text )
Image and video hosting by TinyPic
Teste zilnice -beopgang se desfasurau de trei ori pe zi, in timp ce hoegang -lecturi si examene date in fata meditatorilor si a altor oficiali guvernamentali si a regelui insusi aveau loc lunartext )
Image and video hosting by TinyPic
Mai erau si sodae -cursuri la care printul discuta cele mai importante probleme ale curtii regale si ale natiunii si yeodae -pentru care regele chema cei mai inteligenti studenti pentru lecturi specialetext )
Image and video hosting by TinyPic
Astfel de reconstituiri pot fi urmarite in fiecare saptamana in sala Yeonghwadang a palatului Changdeok.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

3 comentarii

There are currently 3 comentarii on Visul de a deveni un rege intelept. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Multumim Andreea, foarte interesant!In Yi San am putut observa metodele de instruire si cultivare ale acelora care urmau sa urmeze la tron.

  2. Din ceea ce-am observat pana acum din toate filmele si serialele istorice, regele trebuia sa demonstreze ca este mai bun si la “carte” si la tehnicile de lupta decat ceilalti. Asa putea sa dea un exemplu si sa fie respectat de supusi… Amintiti-va scena din Yi San, cand el era Prin si regele i-a reprosat ca nu-l respecta garzile lui, dupa care el i-a pus sa se antreneze la trasul cu arcul… E doar un exemplu

  3. da carin la yi san m-am gandit si eu cand am postat asta! acolo avem cele mai elocvente exemple!

Leave a Comment