The way home

Written by andreea. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on iulie 06, 2010 with 8 comentarii

Acesta este filmul de debut al lui Yoo Seung ho si este considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului 2002 in Coreea.
Sang woo este un baiat de 7 ani, lasat de mama lui la tara, in grija bunicii sale surdo-mute, pentru ca aceasta sa isi poata gasi linistita un serviciu in Seoul.
Rasfatatul Sang woo nu se adapteaza bine noului mediu, aceasta situatie fiind ingreunata si de imposibilitatea de a comunica cu bunica lui.
In plus, stilul de viata de la tara, fara televizor si apa curenta, este socant pentru baiatul crescut la oras cu toate facilitatile si iubitor de jocuri video.
Fiind frustrat de noua lui casa, baiatul incepe sa riposteze, asta incluzand chiar sa isi strige bunica “retardata”. text )
Image and video hosting by TinyPic
Insa in ciuda purtarii necuviincioase a nepotului, bunica afiseaza rabdarea unui sfant, si isi vede de treburi pregatindu-i mesele, spalandu-i hainele si aducandu-i apa de baut de la fantana din sat.
Intr-un final persistenta ei da roade, Sang woo incet, incet ajungand sa aprecieze eforturile facute pentru ca el sa aibe o casa.
Acest film este dedicat bunicilor de pretutindeni!

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on The way home. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Probabil ca multi n-ar aprecia genul acesta de film, insa el nu este doar un tribut adus bunicilor ci si filmelor educative care ar trebui sa formeze tanara generatie in respect si bunacuviinta pentru cei in varsta, pentru valorile umane, sa invete ca darurile civilizatiei nu sunt doar un bun meritat ci cu greu castigat care nu ni se cuvine de drept si pe care-l putem pierde oricand daca planeta se dezlantuie cum o face de o vreme incoace. Imaginati-va cum ar fi daca civilizatia asa cum o stim s-ar sfarsi brusc, modul modest si natural de trai al bunicii ar fi unica noastra salvare. Sa respectam mai mult pe cei batrani, natura si viata ce ne inconjoara! Un vot Andreea.

  2. este un film bun si pentru cei ce au de toate , sa intelegem sacrificiile celor mari ! ai un vot din partea mea :*

  3. si din partea mea ai vot. vad ca mereu gasesti filme f interesante.

  4. Multumim Andreea!Filmele prezentate de tine sunt foarte interesante, un vot si din partea mea.

  5. Buna Andreea! Cred ca e un film foarte interesant. Ai putea sa-mi trimiti un link? Ai un vot din partea mea! (anca_blueblonde@yahoo.com)

  6. da anca ti-l pun chiar aici:
    http://www.youtube.com/watch?v=tQu-UwqZAo0

  7. Si votul meu:))

  8. Multumesc! E foarte frumos filmul!

Leave a Comment