The Chaser

Written by micaelamik. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

The Chaser

Published on iulie 16, 2010 with Un comentariu

text

O poveste sumbra in care mai multe prostituate sunt sechestrate si ucise.Ultima fata este cautata de un fost politist convins ca fetele disparute au fost vandute.
El stia strada de unde au disparut dar nu si casa. In timp ce o cauta pe ultima fata din intamplare da peste criminal, un tinerel cu o figura foarte linistita .
Ajung la politie si acesta recunoaste ca a omorat 9 sau 12 femei si le-a ingropat.Nu este crezut, politistii nu vor sa se complice iar lucrurile se taraganeaza foarte mult.
Desi se afla ca ultima fata este ranita si ar putea fi in viata politia e preocupata in primul rand de siguranta primarului caruia un cetatean indignat ca nu are apa i-a aruncat in fata o substanta urat mirositoare. Prioritatea politistilor era imbunarea primarului asa ca trateaza cazul intr-un mod neglijent si reactioneaza foarte lent.
Ca si in viata din cauza procedurilor criminalul este eliberat si se intoarce acasa pentru a lua viata si ultimei fete sechestrate.
In final dreptatea este restabilita dar ce pacat ca prea tarziu.
Filmul are scene foarte dure dar si scene cu umor involuntar iar naturaletea actorilor si a scenariului dau impresia de autentic, de real.
In rolurile secundare o vedem pe fetita Dong Yi si dadaca din QSD.
Din cauza limbajului dur filmul nu este recomandat minorilor.

text

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

Un comentariu

There are currently Un comentariu on The Chaser. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Cred ca trebuie vazut,pare interesant.

Leave a Comment