interviu lee yo won(1)

Written by stefan. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

interviu lee yo won(1)

Published on iulie 14, 2010 with 3 comentarii

I : Dup ce ai fost in centrul atentiei in QSD ,nu simti ca esti din ce in ce mai populara?

LYW:ba da ,am acest sentiment mai ales dupa ce am vazut reactiile prietenilor mei apropiati si a familiei mele. Vazand ca prietenii mei ma iubesc mai mult ,ma simt intr-adevar mai populara!

I:fiind una dintre putinele actrite de sex feminin care are fata “de copil”,ai sfaturi pt noi?

LYW: cred ca hidraterea sunt pasii de baza in lupta impotriva imbatranirii asa ca folosesc produse extreme de eficiente anti-imbatranire . Am pastrat continuu pielea hidratata pentru ca sunt speriata de probleme ale pielii.Prin urmare imi mentin pielea hidratata .Mai ales acum cand se schimba anotimpurile fata devine usor uscata! Mai sunt si mastile de noapte pe care le folosesc .

I:Sunt foarte curios ce sfaturi ai pentru mentimerea siluietei!

LYW:Inainte de a juca in QSD am luat in greutate . Exista o mare diferenta intre cum sunt acum,dupa filmari si cum eram inainte.Am slabit foarte mult.Inainte de filmari am mers la sala de gimnastica timp de un an. In ceea ce priveste masa musculara ,dupa ce am discutat cu instructorul meu de fitness am facut exercitii care se concentrau numai pe construirea masei musculare. Cu toate acestea dupa ce au inceput filmarile am pierdut aproximativ 4 kg.

I:Am auzit ca esti preocupata de produsele de infrumusetare.

LYW: Da , in special cele de baza ! Daca a aparut un produs nou il cumpar imediat! Chiar daca pretul produsului de baza este foarte mare eu voi inverti in continuare in el . Eu folosesc cel mai des luciul de buze, crema hidratanta pt maini si crema de protectie!

I:Exista un stil care iti place cel mai mult?

LYW:Personal imi place stilul chic , de cele mai multe ori ma imbrac ca un student : o pereche de blugi ,un tricou si pantofi sport.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

3 comentarii

There are currently 3 comentarii on interviu lee yo won(1). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. cam tarziu…am vazut deja interviul..

  2. Multumim pentru interviu. Mi-a facut placere sa-l recitesc.

  3. Este, cred, primul interviu cu ea, pe care l am citit!Sper ca pe viitor sa publicati si altele(sau articole de presa), poate chiar mai ample, din care sa aflam mai multe amanunte interesante despre Lee Yo Won.E adorabila!:)

Leave a Comment