Hometown legend 2009(II)

Written by ana_ruse. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: ,

Published on iulie 27, 2010 with 7 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Episodul 1.Blood Ghost
Hyeon este ucis pe campul de lupta iar trupul sau este muscat de lilieci,transformandu-l in vampir.Singura sa salvare este sa suga sangele a 9 virgine cand e luna plina.Yeon,o tanara sotie,cade capcana inscenarii amantei sotului sau si este acuzata ca are o idila cu alt barbat.In cautarea de victime,Hyeon o gaseste pe Yeon si o salveaza inainte de a fi ucisa de familia sotului ei.Cei doi se indragostesc dar povestea lor este menita sa aiba un sfarsit tragic inca de la inceput.
Cast:Kim Ji Suk(Wang Son din Chuno)
Lee Young Eun
Image and video hosting by TinyPic

Episodul 2. The regrets of Bamboo Knife
Acuzat pe nedrept de tradare,profesorul Jung Yeorip si adeptii sai se retrag pe insula Bamboo Knife,dar aici sunt masacrati de soldatii condusi de Yoon Hong Gook.Inca de atunci se zvonea ca insula este bantuita si toti soldatii ajunsi acolo mor in mod misterios.Nam Sang Hyun este trimis sa investigheze pe insula.El foloseste aceasta oportunitate ca sa o caute pe iubita sa,Mi Hyang,care statea cu profesorul Jung in momentul masacrului.
Cast:Jo Yoon Hee
Jung Gyu Woon
Image and video hosting by TinyPic

Episodul 3. Servant
Desi Soo Jin este o sclava este tratata bine de stapan,Yi Rang.Bunatatea acestuia insa este confundata de fata cu dragostea devenind o obsesie pentru ea chiar si dupa moarte.Spiritul ei nu permite nici unei femei sa se apropie de stapanul ei.
Cast:Jang Hee Jin
Kim Tae Ho
Image and video hosting by TinyPic

Episodul 4. Wood Ghost
Copiii bolnavi de pojar sunt lasati sa moara in padure de teama ca boala sa nu se imprastie la altii din cauza lipsei unui leac.Kim Chu Suh,doctor la curte,incearca pe ascuns sa faca un vaccin,dar in incercarea sa ucide zeci de copii pe care testeaza leacul,inclusiv pe fiica sa adoptiva care devine fantoma.
Cast:Ahn Suk Hwan
Han Kyung Sun
Image and video hosting by TinyPic

Episodul 5. Surrogate Mother
Kaeddongi este adusa in casa Ho cu scopul de a da nastere unui mostenitor.Se pare ca ea si Ho Sung s-au intalnit in copilarie si au sentimente unul pentru celalalt.De indata ce naste este alungata din casa si ucisa din ordinul mamei lui Ho Sung care dorea sa puna capat relatiei dintre cei doi.Spiritul ei se intoarce trei ani mai tarziu sa-si protejeze fiul care este otravit lent de sotia lui Ho Sung.
Cast:Heo Yuong ran(printesa Woo Young din Ballad of Suh Dong)
Go Jung Min(lady Jung din The reputable family)
Image and video hosting by TinyPic

Episodul 6. Forbidden Book
Cartea interzisa a fost scrisa de o fata,in care critica stilul de viata al regelui.Din cauza asta este alungata de la curte.Este condamnata la o moarte groaznica iar spiritul ei intra in carte.Oricine citeste cartea devine posedat si face rau celor din jur,fie stapani,fie familie.
Cast:Kim Sung Eun
Yoon He Suk(Jo Hyun Kam din Gumiho:Tale of the Fox’s child)
Image and video hosting by TinyPic

Episodul 7.Silent Village
Rezumatul acestui episode nu l-am gasit.
Cast:Kim Da In
Choi Soo Han(Gedwora din Dong Yi)
Image and video hosting by TinyPic

Episodul 8.Gumiho
So Ho,o femeie vulpe,traieste printre oameni pentru a-si ascunde identitatea dupa ce vanatori i-au ucis tatal.Se marita cu Yeon Dol,un barbat cu inima buna.Aduce familiei sale multa avere din vanzarea de sare.So Ho descopera ca sentimentele oamenilor se schimba din cauza banilor.
Cast:Jun Hye Bin(Seol Yeong din The king and i)
Ahn Jae Mo(Jung Han Soo din The king and i)
Image and video hosting by TinyPic

Episodul 9. Myo Jeong’s pearl
Fiind doamna favorite a imparatului,Myo Jeong este ucisa din ordinul reginei care era geloasa.Perla ramasa de la aceasta devine cunoscuta Perla lui Myo Jeong,si se crede printre doamnele de la curte,ca aceea care o pastreaza va primi favorurile imparatului.Toate doamnele se lupta sa aiba perla dar de fapt aceasta se afla in posesia spiritului lui Myo Jeong care cauta razbunarea.
Cast:Jo Yeo Jung(Kim Yeong-bin din Jang Hee Bin)
Lee Jong Won(Jo Bang din Kim Soo Ro)
Choi Soo Rin(sotia lui Jo Bang din Kim Soo Ro)
Image and video hosting by TinyPic

Episodul 10. The masked ghost
Ka Seop este o orfana care a crescut la circ.In loc sa fie tratata ca in familie,aceasta este vanduta de conducatorul circului unui oficial guvernamental in varsta sa-i fie concubina.Cand ramane insarcinata este salvata de Ah Saeng,un membru al circului cu care fuge.Insa este prinsa de ceilalti membrii ai circului din ordinul doamnei Jeong care se temea ca sarcina fetei va insemna caderea ei si a fiicei sale desfigurate.Ka Seop este arsa de vie iar spiritul ei ii bantuie pe cei ce i-au facut rau.
Cast:Ji Joo Yun
Lee Il Hwa(mama lui Suh Dong din Ballad of Suh Dong)
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Hometown legend 2009(II). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Un vot de la mine pentru prezentarea seriei. Acum am obs ca a aparut si partea a doua. Intr-unul dintre episoade este vorba despre doamna Jang din Dong Yi. Stii cumva in care?

 2. stii tu asta carina?eu nu stiam asta

 3. spooky!

 4. dar sunt niste legende ft frumoase
  eu am vazut primele 2 episoade,urmeaza si celelalte
  carina te voi anunta cand le voi vedea pe toate daca este vorba in vreunul de dna jang

 5. Da, Ana. Asa am citit undeva dar nu stiu in care episod si nici in ce serie. E legat de scena vodoo pe care o face impotriva reginei :)

 6. Frumoasa prezentare.

 7. Ce figura “inspaimantatoare” are Kim Ji Suk :))

Leave a Comment