koreafilm

Giuvaerul palatului – Ultimul episod (54)

Written by koreafilm. Posted in Giuvaerul Palatului, Povestea

Tagged: , ,

51

Published on iulie 28, 2010 with 1,181 comentarii

Regele simte ca i se apropie sfarsitul si ii zambeste lui Jang-Geum. Ii pregatise intalnirea cu Min…
Min Jung Ho primeste ordin regal sa o duca pe Jang-Geum in China (Ming) pentru a invata medicina. In timp ce ezita sa plece fara sa isi ia ramas bun de la rege, aude plansetele celor care aflasera de moartea suveranului.
Peste 8 ani, in anul 1550, intr-un catun din timpul dinastiei Choseun o vedem pe So-won, o fetita care alearga catre tatal ei, Min, plina de noroi pe haine. Mama sa, Jang-Geum apare amenintatoare si isi pedepseste fiica pentru ca nu o ascultase.
Jang-Geum practica medicina, ajutandu-i pe cei saraci.
Yun-Saeng afla ca Jang-Geum se afla in Coreea si merge la regina sa o roage sa o gratieze pe Jang-Geum, care ajunge astfel inapoi la palat, dupa multi ani. Jang-Geum ia decizia sa paraseasca definitiv palatul, alaturi de Min si de fiica lor.
Cand Min o intreaba ce a insemnat pentru ea palatul, raspunde fara ezitare ca, palatul a facut-o sa se simta ca si cand ar fi avut totul, cand nu avea de fapt nimic, a facut-o sa creada ca poate face totul, cand de fapt nu a putut face nimic. Palatul incheie o poveste trista, dar continua, spune Min, cu un drum impreuna si cu vietile pe care Jang-Geum avea sa le salveze.

SFARSIT

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

1,181 comentarii

There are currently 1,181 comentarii on Giuvaerul palatului – Ultimul episod (54). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Ramona, faci un tur prin ultimele episoade? Da, Giuvaerul a fost un sepial superb, eu l-am vazut de doua ori, prima data am pierdut numai primele episoade si de atunci m-am indragostit de serialele coreene!

  2. NU E NIMINI DIN CATE VAD

  3. Deşi nu am urmărit a treia difuzare a Giuvaierului,n-am vrut să pierd ultimul episod. Încă o dată,sunt tare încântată de final!:) M-am bucurat să revăd mare parte din personaje,printre care şi bucătarul Kang Duk-gu. :))

  4. Ma despart de tine inca o data cu tristete si la fel de impresionata de calitatile tale, draga Jang Geum!
    O sa imi fie dor de tine.
    Am fost asa de bucuroasa cand s-a reluat serialul. L-am urmarit a 2-a oara cu aceeasi placere si acelasi interes si faptul ca stiam ce o sa urmeze nu i-a rapit deloc din farmec. Am trait la fel de intens toate momentele si am ramas cu aceeas impresie pozitiva din vizionarea filmului.

    Kamsahamnida!

Leave a Comment