koreafilm

Giuvaerul palatului – Episodul 44

Written by koreafilm. Posted in Giuvaerul Palatului, Povestea

Tagged: , ,

Dae-jang-geum

Published on iulie 14, 2010 with 109 comentarii

Regina ii acorda lui Jang-Geum increderea sa ca il va vindeca pe rege iar aceasta se pregateste intens, avand-o alaturi pe Jang-Duk.
Doctorii Shin si Jung cad de acord asupra diagnosticului final si, in timp ce doamna Choi insista ca nu a fost vina bucatariei regale, Yuh-Ri este trimisa la bucatarie pentru a pune otrava in ingredientele folosite de Geum-Young.
Incepe investigarea bucatariei regale si a resedintei lui Choi Pan Sul. Sunt confiscate ingredientele folosite la bucatarie pentru investigatii complete.
Geum-Young este adusa in fata consiliului doctorilor si supusa unui interogatoriu, iar cand aceasta nu raspunde la una din intrebarile acestora argumentand ca ingredientele sunt secrete, este acuzata ca a incercat sa il vateme pe rege si este arestata, spre furia doamnei Choi. In curand va fi arestata si ea, alaturi de fratele sau.
Jae-Jo, fosta prima doamna a bucatariilor regale, fortata sa demisioneze in urma unei inscenari puse la cale de doamna Choi, nu are liniste pana nu reuseste sa isi recapete pozitia pierduta si ii scrie in acest sens primului ministru Oh, asigurandu-l de tot suportul pentru intarirea pozitiei acestuia in cadrul palatului.
Intre timp Jang-Geum si Jang-Duk descopera boala regelui, insa este in dilema daca sa faca cunoscut acest adevar, care ar fi ajutat-o pe doamna Choi.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

109 comentarii

There are currently 109 comentarii on Giuvaerul palatului – Episodul 44. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Buna,Annie!Ce mai faci?:)

 2. hellllllllllllllooooooooo auziti fetelor daca sunteti interesate de un forum care se numeste “love korean” eu va dau linkul..sper sa va inregistrati!! http://love-korea.forumulmeu.ro/index.htm

 3. daca vreti mai multe informatii bagati id meu songyeon18@yahoo.com

 4. Bună Bia!…păi iarăși am făcut o pauză și nu am mai intrat pe blog pentru că nu prea am stat în casă, dar am văzut o reclamă la tvr cum ca încep alte 2 seriale(dar nu spuneau când) și mă omora curiozitatea. Așa că nu m-am putut abține…În rest..mă ustură foarte tare spatele(de la soare)…Tu?

 5. ce faceti?
  eu sunt in asteptare, mi am terminat treburile la fix asa ca ma pot uita linistita la film…
  pe mai tarziu! :)

 6. buna as dori si eu niste poze cu jang-geum sau cu celelalte filme coreene daca doriti sami dati puteti la cool_mira40 sau cool_mira40@yahoo.com

 7. MULŢUMIRI, MII DE MULŢUMIRI TVR PENTRU SERIALUL GIUVAIERUL PALATULUI. JANG-GEUM, NU ARE PERECHE. E FORMIDABILĂ.

 8. lee young ae (janggeum)e cea mai desteapta si cea mai frumosa actrita din lume

 9. wow

Leave a Comment