koreafilm

Giuvaerul palatului – Episodul 37

Written by koreafilm. Posted in Giuvaerul Palatului, Povestea

Tagged: , ,

Dae-jang-geum

Published on iulie 06, 2010 with 4 comentarii

Regina mama este furioasa pe rege, acuzandu-l pe acesta ca nu face decat sa ii trimita doctori care nu o ajuta cu nimic, in timp ce lui nu ii pasa decat de 
el…
 
Regina mama refuza orice fel de tratament, de teama ca fiul sau comploteaza sa o omoare. Acesta este insa un complot al clanului Choi…
Min Jung-Ho si Jang-Geum isi dau seama de aceasta conspiratie si Jang-Geum ii propune reginei mama sa faca un test cu ea insasi.
Jang-Geum descrie viata unui “nutritionist” si ii cere reginei sa se gandeasca si sa ii spuna cine era. 
Intre timp rege, regina, Young-Roh, Geum-Young, toti incearca sa afle raspunsul corect. A doua zi, doamna Choi merge la regina sa o anunte ca stie raspunsul.
 
Jang-Geum si doctorul Shin ajung in apartamentele reginei unde ii asteapta o doamna Choi ironica si stapana de sine.
Cand regina mama raspunde ca accepta sa fie tratata de Jang-Geum, doamna Choi este luata prin surprindere.  Nimeni nu intelege ce se intamplase, pana cand regina mama spune ca raspunsul la intrebare este chiar ea.
Jang-Geum continua, explicand ca cea care se sacrifica pe sine este o adevarata mama, o mama care trudeste pentru a pregati mancarea cea mai potrivita pentru a-si mentine familia sanatoasa. Regina mama este emotionata de raspunsul lui Jang-Geum.
 Pe cand Yun-Saeng o astepta pe Jang-Geum afara, este observata de rege care intreaba cine este…Yun-Saeng se intristeaza cand isi da seama ca regele a  uitat-o definitiv…
Starea reginei se agraveaza si, in timp ce medicii de la Curte discutau care ar fi cel mai bun tratament, sunt anuntati ca regina a intrat in coma.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

4 comentarii

There are currently 4 comentarii on Giuvaerul palatului – Episodul 37. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Tare faza si cu ghicitoarea…tuturor celor din palat le-a dat de gandit si raspunsul l-a afalat doar…GY…

  2. Da @Anda, insa raspunsul nu a ajutat cu nimic clanul Choi pentru ca Janggeum a pus tocmai aceasta ghicitoare spre a-i da reginei mame de gandit asupra ceea ce trebuie cu adevarat sa faca o mama- sa-si sprijine copilul nu sa il santajeze lasandu-se manipulata de cei de la palat. De aceea era asa de sigura Janggeum ca va castiga, nu din cauza ca regina mama n-ar fi putut afla raspunsul.

  3. intr-un fel JG e cu un pas in fata celor din clanul Choi…stie cand trebuie sa ,,actioneze,,…asta in functie si de conjunctura…

  4. Am ajuns si eu de la servici,intradevar JG va fi de acum inainte tot timpul mai presus decat clanul Choi si desi ii vor pregati o gramada de comploturi impotriva ei care mai decare mai meschine si nedrepte cu tanara noastra infirmiera.

Leave a Comment