Dong Yi se va prelungi

Written by carina72. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on iulie 23, 2010 with 75 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Două kdrame rulează cu mare succes pe canalele care le difuzează: „Dong Yi” pe MBC şi „Baker King Kim Tak-gu” pe KBS, iar acum se intenţionează prelungirea lor. Ele sunt în mare întrecere şi în ratinguri.
Potrivit unor surse din MBC, serialul „Dong Yi”, care rulează în zilele de luni şi marţi, va fi prelungit cu încă zece episoade. Iniţial era prevăzut ca drama să aibă doar 50 de episoade.
În prezent, postul de televiziune este în discuţii cu actorii pentru prelungirea contractelor lor. Prin urmare, „Dong Yi” va rula încă o lună, împingând difuzarea de pe 7 septembrie până pe 12 octombrie.
„Dong Yi” a fost de la început un succes, depăşind ratinguri de 30%, deşi în ultima săptămână, au scăzut cu câteva puncte.

Image and video hosting by TinyPic

Producătorii de la KBS au anunţat că vor extinde serialul „Baker King Kim Tak-gu”, care iniţial trebuia să aibă 30 de episoade, dar deocamdată nu se ştie cu câte.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

75 comentarii

There are currently 75 comentarii on Dong Yi se va prelungi. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Sa vezi tot Bicheonmu. Mie mi-au placut si actorii si coloana sonora. Am si tradus-o :)
  In Ja Myung, nici mie nu-mi place de Muhyul, in schimb sa vezi e dragut Hodong si cele doua printese. Sunt frumosi si mici, dar mai ales mari. E tare frumoasa povestea.

 2. Iata si preview la urmatorul episod din Dong Yi
  http://www.youtube.com/watch?v=PKYja1MTJhk

 3. Se anunta tare interesant,dama hai hui se apuca de voodoo?Fratelo a bagat-o pe maneca,dupa cum se vede,Dar oare cand aflam ce inseamna acel semn facut cu mana,de la inceput?Reuseste sa-i gaseasca fluturii?

 4. Nu stiu ce sa spun. Deocamdata na fost niciun semn. Am vazut episodul de astazi care este superb.

 5. Livia, ai citit ultimele recenzii? Am impresia ca toata lumea scrie recenzii din ce in ce mai interesante si mai diverse ca subiect… si asta e grozav!

 6. Intradevar Carina copii nostri se documenteaza serios si ne impartasesc si noua noutatile pe care ei le descopera,niste recenzii care acopera o gama larga de subiecte ,pe gustul tuturor.Frumos din partea lor.

 7. Carina deja sant la ep 7 din Printesa ,pe cand urmatoarele traduceri?E foarte interesant filmul ,prin faptul ca prezinta multe chestii de alcov,la care noi nu am avut acces .Copii sant de-a dreptul adorabili.Muhyul asta e un tampit,are un caracter oribil nici nu se compara cu cel din Regat,care deborda de bun simt si compasiune pentru popor.De fapt nu prea se respecta multe din chestiile care ar fi facut o continuitate mai buna.

 8. carina,nu s-a remediat problema cu Kim Soo Ro?
  nu stii nimic nou?

 9. Ana, am reusit sa fac rost de subul in en la KSR 12. Zilele aceastea o sa-l traduc. Din pacate se pare ca este o mare problema cu echipa care traducea online serialul pt ca nu mai da acceptul sa se faca softsuburi dupa traducerea lor. Sa vedem ce va urma. :)

 10. Pana una-alta sa va spun ratingul episodului 38 (de aseara) din DY
  la nivel national:30.6%
  si in Seoul:33.3%

  Super!

 11. Livia, legat de Muhyul, nici mie nu mi-a placut, dar poate ca de vina este si actorul. In realitate, Muhyul a fost un razboinic si a avut mari probleme nu numai cu vecinii , dar si cu clanurile din regat care sustineau Curtea si care incercau sa obtina intaietatea la Curte. Sunt multe de vorbit despre asta.

 12. imi poti spune de unde,m-as uita si asa la el

 13. Ce anume vrei, Ana?
  De unde iei Ja Myung? Vezi d-addicts sau satrshare. primele 13 episoade le-am tradus deja.

 14. nu,carina,subul ep 12 KSR

 15. Am inteles… ti-am raspuns dicolo :)

 16. E gata subul la DY 34 :)

 17. aseara aveam emotii pt ca sindicatul anunta ca e posibil ca azi si maine sa nu se difuzeze Dong Yi. In aceasta dimineata se pare ca MBC a spus ca va plati 50 de episoade…asa ca nu se stie daca vor ai fi si cele 14 episoade despre care producatorii anuntau ca vor fi in plus.

 18. sper caci se pare ca KSO nu a mai fost difuzat aseara

 19. sper ca se va difuza ep 49 si 50!

 20. a fost difuzat KSR, l-am descarcat eu

 21. si va fi difuzat DY azi si maine… sa vedem daca astea vor fi ultimele episoade, desi am inteles ca deja au filmat in avans si alte episoade

 22. ep. 29?

 23. da

Leave a Comment