Cateva din rolurile interpretate de Kim Nam gil(2)

Written by virginia. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: ,

Published on iulie 09, 2010 with 7 comentarii

A urmat al film Portrait of a beauty(Portretul unei frumuseti).
Image and video hosting by TinyPic
Aici interpreteaza rolul unui mestesugar de oglinzi care soarta il face sa se intalneasca cu un tanar pictor Shin Yun-bok.De fapt tanarul cu care se intalneste este sora lui Shin Yun bok,care dupa moartea acestuia este obligata de tatal sau sa-i ia locul si sa se devina ucenicul maestrului.Intre cei doi incepe o frumoasa poveste de dragoste. Si in acest film Kim Nam gil interpreteaza un rol in care personajul este in stare sa renunte la tot pentru persoana iubita,chiar si la propria viata!
Image and video hosting by TinyPic
De curand am vazut si Lovers vanished.
Image and video hosting by TinyPic
In acest film interpreteaza rolul lui Sui-in,un bucatar care este acuzat pe nedrept de uciderea sotiei sale si condamnat la inchisoare pe viata.Sui- in nu este impacat cu decizia aceasta si incearca de mai multe ori sa evadeze cu gandul sa –l faca pe amantul sotiei sale sa-si recunoasca crima.
Image and video hosting by TinyPic
In puscarie aude ca daca ai SIDA poti si eliberat si isi injecteaza sangele unui detinut care avea aceasta boala.Acest detinut ii spune de o femeie Mia si il roaga s-o caute si sa-i spuna si lui ce mai face. Sui in evadeaza si dar nu reuseste sa se devinovateasca.
Gasind-o pe Mia se indragosteste de ea. Totul ar fi frumos daca nu ar fi necrutatoarea boala SIDA!
Intr-ul fel aceste persoanaje seamana.
Avem parte de ub Kim nam gil care lupta pentru iubire.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Cateva din rolurile interpretate de Kim Nam gil(2). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Aa cum am mai spus ii admir curajul si talentul. Eu l-am vazut doar in 2 seriale si 2 filme (cele mentionate mai sus) si m-a convins. Sunt sigura ca atunci cand isi va termina serviciul militar il vor astepta roluri pe masura.

 2. si eu sper!

 3. Am vazut Portrait of a beauty…E si o “love-scene” pe acolo care mi-a placut, a fost dulce.
  Pacat tare ca moare si-n filmul ala… :( Fantastica scena, de-a dreptul! Merita vazuta!

  Da, vad ca Kim e un iubaret in toate filmele :)) Il prinde bine postura! E un actor admirabil!

 4. ziceam sa-l urmaresc dar a spus andreea ca PANA LA URMA A MURIT SI CHIAR NU VREAU SA MAI MA UIT LA FILME UNDE CHIAR KIM NAM GIL MOARE,MAM UITAT LA SECRETELE DE LA PALAT SI ACOLO A MURIT IAR SI ERA PERSONAJUL EMU PREFERAT,DECI INTR-UN FEL II MULTUMESC LUI ANDREEA CA A SCRIS ASHA CV .BYE :*

 5. irina kim nam gil interpreteaza roluri care au un destin trist, dar asta nu inseamna ca vom inceta sa l urmarim, pentru ca asa nu ne mai uitam la nici un film! eu spun ca merita vazut!

 6. Se pare ca toate rolurile de pana acum se termina tragic.Si in Bad Guy moare se pare ca mai devreme decat si-a propus scenaristul din cauza ca maine trebuie sa se inroleze in armata.
  Dar sa speram ca dupa armata va aborda si roluri mai putin tragice.Intradevar iubeste pana la daruire totala.Oare in viata particulara cum e?
  Dar dupa cum a declarat datorita faptului ca mai tot timpul e ocupat cu filmarile este tot mai singur.

 7. in portrait of a beauty este intradevar o scena incendiara cu cei doi protagonisti

Leave a Comment