Brilliant Legacy

Written by ana_ruse. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on iulie 29, 2010 with 7 comentarii

Cunoscuta si sub numele de Shining Inheritance,drama de 28 de episoade,din 2009,ii are ca protagonisti pe bine cunoscutii actori:Han Hyo Joo(Dong Yi),Bae Soo Bin(Chun Soo din Dong Yi),Moon Chae Won(Jeong Hyang din Painter of the wind) si Lee Seung Ki(cunoscut cantaret).

Image and video hosting by TinyPic

Go Eun Sung(Han Hyo Joo) studiaza in New York,si se intoarce in Coreea in vacanta pentru al lua cu ea in state pe fratele ei autist,Eun Woo pentru a studia muzica.Sun Woo Hwan(Lee Seung Ki)care de asemenea studiaza in New York,este rechemat in Coreea de bunica sa pentru ai conduce compania.Cei doi care se afla in acelasi avion spre Coreea,isi incurca bagajele accidental,fapt care duce la mici conflicte intre cei doi.

Image and video hosting by TinyPic

Tatal lui Eun Sung se lupta din greu sa-si salveze firma de la faliment.Un hot care ii fura portofelul cu actele moare accidental intr-o explozie si el este declarat mort.Profita de asta cu scopul ca familia sa incaseze banii de asigurare cu care sa plateasca datoriile.Insa sotia sa,mama vitrega a lui Eun Sung incaseaza banii si apoi ii arunca in strada pe copiii ei vitregi,cumparandu-si un apartament luxos unde sta cu fiica ei Seung Mi(Moon Chae Won).

Image and video hosting by TinyPic

Seung Mi(Moon Chae Won)

Image and video hosting by TinyPic

Incercand sa se ajute singura,se angajeaza la un club de noapte unde ii intalneste atat pe Sun Woo Hwan,cel din cauza cui pierde contactul cu fratele ei la aeroport,dar si pe Park Joon Se(Bae Soo Bin).Cu ajutorul prietenei ei Hye Ri si cu Joon Se inchiriaza o mica camera si incepe sa vanda la o taraba galuste,cautandu-l in continuare pe fratele ei.
Asa o intalneste intr-o zi pe doamna Jang,bunica lui Sun Woo,care este dezamagita de modul cum nepotul ei conduce afacerea firmei ei.Miscata de bunatatea fetei,aceasta o aduce in casa sa si ii anunta pe toti membrii familiei ca Eun Sung va deveni mostenitoarea averii sale.

Pentru rolul din Brilliant Legacy Han Hyo Joo a primit din partea SBS Drama Awards premiul “cea ma buna actrita” si premiul de “cel mai bun cuplu”alaturi de Lee Seung Ki.De asemenea din partea MNET 20′s Choice Awards,premiul de “ Hot Female Drama Star”
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Brilliant Legacy. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. sper sa va placa prezentarea acestui serial,si subiectul lui

 2. pana la urma acesta este serialul care a propulsat-o pe han hyo joo.
  a avut ratinguri de peste 40%

 3. ana, ai vazut? A aparut tot OST ul de la Bad Guy, inclusiv melodia aceea pe care mi-ai cerut-o sa ti-o trimit.

 4. mi-ar place acest serial, are traducere?

  ana tu esti din deva? sau e alta ana ?

 5. La inceput cand am citit acest articol mi s’a parut putin plicitisitor dar dupa aceea mi’am spus “Trebuie sa vad neaparat acest film”.
  Multumesc!

 6. luana,nu am vazut,trebuie sa le caut
  mirabel,da,eu sunt din deva,nu stiu daca este tradus in romana dar in engleza cred ca da
  alexa,mersi

 7. Eh iata ca ratasem aceasta recenzie…se pare ca acest serial a avut un real succes.

Leave a Comment