A Dirty Carnival

Written by virginia. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on iulie 01, 2010 with 6 comentarii

A dirty carnival este primul film cu gangsteri coreean pe care l-am vazut.
Image and video hosting by TinyPic
M-am uitat la film fiind profund impresionata de coloana sonora a filmului.Sunt foarte multe faze de karaoke in film adevarat superbe!
Image and video hosting by TinyPic
Kim Byung-doo(Jo In-seong)este nevoit din cauza lipsei de bani sa faca parte dintr-o mica gasca a criminalitatii organizate,el fiind si singurul sprijin pentru mama si cei doi frati mai mici.
Viata lui Byung-doo se schimba cand este cautat de un fost coleg de scoala Kim Min-ho. Acesta incercase de multi ani sa faca scenariul unui film cu gangsteri,dar nu reusea sa-l faca sa para real si i-a cerut ajutorul lui Byung-doo.Prin Mi-ho Byung-doo se reintalneste cu fostii colegii de scoala, printe care si cu Kang Hyun-joa care este prima si marea se iubire.
Image and video hosting by TinyPic
Iubirea pentru Hyun-joa il face sa-si doreasca sa renunte la ceea ce face,mai ales dupa ce simte respingerea ei la inceput numai pentru ca el era gangster.Byung-doo acepta o misiune mare care ar putea sa-l scoata definitiv din saracie,dar din pacate este tradat de cei la care se astepta cel mai putin.
Mie mi-a placut mult idea lui de a insufla sentimentul unei familii la cei care erau sub subordinea lui, ca totii care mananca la aceeasi masa trebuie sa fie o familie.
Un film care merita vazut,mai ales pentru cei care prefera genul acesta de filme cu gangsteri!
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

6 comentarii

There are currently 6 comentarii on A Dirty Carnival. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Mi-ai putea da un link de unde sa iau coloana sonora? Eu sunt un vanator al coloanelor sonore coreene . Seriale din pacate nu prea am timp sa urmaresc. Filmul acesta de unde pot sa il iau. Are subtitrare in romana?

  2. cu subtritarea in romana il poti lua de pe asiacinefil dar trebuie mai intai sa devi membru. eu am ascult melodiile pe youtube.

  3. ok .multumesc.

  4. felicitari pentru recenzie! vezi ca se poate?

  5. Un vot si din partea mea!E unul din filmele al carui nume se afla pe acea lista lunga de productii coreene care merita vazute!

  6. multumesc bianca. de fapt in srara aceea scrisasem ceva mult mai frumos dar din pacate mi s-a sres tot ce am scris si pentru aceasta nu am ales exact cuvintele dorite!

Leave a Comment