Jumong-Personaje principale

Written by symona. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

Published on iunie 28, 2010 with 16 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
Prinţul Jumong
Este fiul comandantului HaeMosu crescut însă ca un prinţ de regele Geumwa.Printr-o gafă îşi pierde titlul şi îşi întâleşte tatăl într-o închisoare.Dupa moartea acestuia află cine era şi hotărăşte sa îi implineasca visul(să salveze emigranţii).De la jalnic la erou câştigă până şi încrederea Prinţului Daeso devenind primul rege Goguryeo.
Image and video hosting by TinyPic
Prinţul Daeso
Ferm,inteligent si un formidabil războinic sunt câteva din calităţile Prinţului Daeso,primul fiu al regelui Geumwa.Întristat şi mâniat de lipsa de dragoste şi atenţie a regelui faţă de el îi poartă gând rău lui Jumong care primeşte dragostea regelui.Fiind fiul mai mare doreşte titul de “Prinţ Mostenitor” .Ajunge să o iubească pe Sosuhno care se întâmplă să fie îndrăgostită de Jumong.Pierzând astfel două persoane iubite inima i se întunecă si mai tare.Este un personaj negativ in termeni relativi avand şi bunătate.

Sosuhno
Fata unui comerciant este iubită de Jumong pe tot parcursul serialului însă destinul îi separă.A fost crescută ca un băiat având nenumărate calităţi.Este cea care îl ajută permanent pe Jumong şi devine a doua sa soţie.
Image and video hosting by TinyPic
Yesoya
Este cea care îi salvează viaţa lui Jumong şi devine prima sa soţie.Jumong ajunge să o iubească iar Yesoya ajunge mamă.Şi acest cuplu este dezbinat de destin,Jumong crezând-o moartă.Yesoya ia parte la nunta lui Jumong cu Sosuhno.Privind cu Yuri în brate plange.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

16 comentarii

There are currently 16 comentarii on Jumong-Personaje principale. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Unul din serialele de referinta despre istoria Coreei. Mi-a placut mult personajul Daeso, poate din cauza ca era foarte impulsiv, avea tot felul de reactii, in plus interpretarea actorului Kim Seung Soo fiind una foarte buna.

  2. Inca nu l-am vazut desi am mai auzit despre el…in ce perioada se desfasoara actiunea?

  3. Data conventionala a fondarii Goguryeo (regat fondat de Jumong) este anul 37 i.Cr. Asadar actiunea serialului trebuie sa inceapa cu cateva decenii inainte.

  4. @anca, multumesc pentru explicatie, am zarit mai devreme o recenzie a serialului in arhiva utilizatorilor

  5. imi place descrierea personajelor. nu am mai vazut Jumong de cand am inceput sesiunea. de abia astept sa l vad pe tot!

  6. Si mie imi place mult Printul Daeso.Chiar nu e un baiat rau.In situatia lui as pleca de acasa.Nu as vea crurajul sa ma confrunt cu un tata care nu ma iubeste nici pe mine,nici pe mama sau pe fratele meu in schimb sa-l iubeasca pe fiul adoptat.Va dati seama cat sufera?In final s-a aliat cu Jumong ca sa invinga Han.Jumong si Daeso au depins unul de altul in acel razboi.Mi se pare normal ca in final sa ramana rivali pentru ca erau suverani a 2 regate inamice.Nu s-au mai dispretuit asa mult din moment ce nu s-au ucis unul pe altul.

  7. Si printul Youngpo , celalalt frate mi-a placut; din cauza ca era naiv, si asta il facea comic. Eu am tot sperat ca va face si el un lucru mare, dar a ramas tot el..

  8. Foarte frumos,simona!abea astept sa il vad si eu atunci cand mil vei trimite!:-*

  9. Ce se intampla cu Youngpo? Face si el o branza?Dojin din regat nu e cumva fiul lui?

  10. @Anjin; Mi-a placut faza aceea de la sfarsit , cand au invins in sfarsit armata imperiului Han, iar Daeso a spus ca desi uraste acest lucru(pentru ca a fost aliat cu Jumong), trebuie sa recunoasca ca a fost cea mai dulce victorie din viata lui.

  11. Super,
    Am vazut primul episod si m-a fascinat din prima. In special scenele de lupta si dragoste.
    Ma fascineaza traditiile lor, atat de diferite de ale noastre.
    Abia astept episodul urmator. O sa incerc sa postez si acest serial pe blogul meu. Daca va intereseaza, va invit sa vedeti:
    http://inginerie-inovatii-protectiamediului.blogspot.com/

  12. A trebuit sa se difuzeze Jumong la TVR pentru a scoate de la naftalina recenzii cu adevarat valoroase!

  13. Oricum aceste drame coreene ma fascineaza demult,canalele de televiziune nu prea dau aceste filme superbe numai tvr1,dar eu le vizionez pe You Tube toate aceste filme superbe, cu titraj ramanesc asa ca nu trebuie sa astept zile intregi pentru un nou episod!

  14. e mai dragut sa astept sa vad un nou ep. actorii din serial sunt alesi sugestiv asa putem intelege ce vrea serialul sa ne transimta.song il kook ,han hye jin si deasemeni ceilalti actorii super lucrat

  15. GENIAL!

  16. @Livia,nu cred că Dojin e fiul lui Youngpo.

Leave a Comment