koreafilm

Giuvaerul palatului – Episodul 19

Written by koreafilm. Posted in Giuvaerul Palatului, Povestea

Tagged: , ,

ep19

Published on iunie 01, 2010 with 66 comentarii

Doamna Choi si Geum-Young sunt surprinse cand il aud pe generalul chinez laudand-o pe Gang-Geum pentru decizia de a gati hrana pe considerente legate de sanatate, acesta recunoscand ca preparatele gatite de Jang-geum i-au dat o stare mai buna.

Prima doamna Jae-Jo ii raporteaza insa reginei ca totul s-a aflat sub atenta ingrijire a doamnei Choi, si aduce in discutie, cu aceasta ocazie, provovarea doamnei Choi… Discutia le este insa intrerupta de doamna Ja-soon care venise sa ii multumeasca reginei pentru ajutorul acordat cu privire la doamna Jo, care murise intre timp, ocazie cu care o informeaza pe regina de zvonurile care circula in palat… Intre timp, doamna Jung afla din cercetarile doamnei Min, ca ierburile care ii erau administrate contineau o otrava care actiona lent. Doamna Jung solicita o intalnire cu doamna Jae-Jo, careia ii cere sa ii permita intoarcerea la Bucataria regala, amenintand-o ca o va informa pe Prima doamna atat despre cartea cu retete secrete pe care o daduse doamnei Choi, incalcand astfel protocolul, cat si despre incercarea de a o otravi.

Regina tine o intrunire prin care anunta ca o declara castigatoare a celei de-a doua competitii pe doamna Han, datorita serviciului pe care l-a facut natiunii. Intoarsa la bucataria regala, doamna Jung este chemata impreuna cu doamnele Jae-Jo, Choi si Han de regina, care anunta tema pentru competitia finala: regina doreste ca primele doamne sa aleaga cele mai bune preparate pentru urmatorul banchet regal.

Se apropie asadar momentul decisiv, in care doamnele Han si Choi isi vor demonstra abilitatile, fara interventiile pe criterii politice de la Curte. Doamna Han ii marturiseste lui Gang-Geum despre prietena sa care o incurajase pentru abilitatile sale, dezvaluindu-i totodata lui Jang-Geum si numele prietenei, Myung-Ee, nimeni alta decat mama lui Jang-Geum. Doamna Han este in cautarea celui mai potrivit meniu pentru rege, si isi aminteste ca Myung-Ee ii spusese despre o supa speciala…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

66 comentarii

There are currently 66 comentarii on Giuvaerul palatului – Episodul 19. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. al meu 10 si 8

 2. gata l-am indreptat

 3. In ultimul timp koreafilm a postat fff multe recenzii,cred ca deaceia intirzie cu rezumatele la episoade

 4. o…nu m-am gandit la asta…

 5. .

 6. asta e parerea mea.

 7. Neata!I love Yeon Saeng!E tare dragalasa.:)

 8. da…cred ca ai dreptate…asta trebuie sa fie cauza…serios acum….chiar nu mai e nimeni???

 9. ‘neata

 10. Salut!

 11. cmf???

 12. knox cred ca esti in al noualea cer!!!Cum de ai reusit sa accesezi pagina de la episodul62????Te invidiez

 13. UNDE-S TOTIIIIIIIIIIII??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 14. La mine s a intrerupt netu!De fapt, sunt rare momentele in care functioneaza, cand sunt la job.In ceea ce priveste pagina episodului 62 de la TGQSD, am reusit sa o accesez si eu aseara si saptamana precedenta, cred.Este un eveniment!:)

 15. da,un eveniment important as spune,a mine se deschide doar pina la comentariul 678

 16. super pe

Leave a Comment