koreafilm

Apropotv recomanda filmul lui Park Chan-wook, Sete

Written by koreafilm. Posted in Aparitii in presa

Tagged: , , ,

Apropotv recomanda filmul lui Park Chan-wook, Sete

Published on iunie 23, 2010 with 10 comentarii

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Apropotv recomanda filmul lui Park Chan-wook, Sete. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. ok este bine ca ii face publicitate dar ar fi bine sa il distribuie in tara ca sa il poata vedea lumea! plssss! ca de cand astept sa apara la sibiu!

  • koreafilm

   buna seara Andreea^^

   mesajul era…..cine vrea sa il vada sa faca asta cat mai repede….:( cu alte cuvinte, sperantele de a ajunge in mai multe orase sunt destul de mici….

   • koreafilm

    @Andreea: nu fi suparata pentru atat! tot raul spre bine! :) este o oportunitate pentru viitor; credem ca anul acesta filmele coreene au avut o vizibilitate fara precedent, chiar daca nu neaparat in cinematograf ;)

 2. multumesc koreafilm m-am linistit aveti dreptate anul acesta este unul exceptional in cea ce priveste mediatizarea filmelor coreene in romania si nu numai!( o mare parte din asta faceti parte VOI!)

  • koreafilm

   @Andreea: multumim muuult!!! asta pentru ca exista oameni care apreaciaza aceste informatii, iar aceia sunteti VOI! :)

 3. :):):)

 4. noi….vad ca puneti mult accent pe pronumele Voi….frumos spus KoreanFilm

  • koreafilm

   buna bybyDeokman^^

 5. Cu toate ca nu l-am vazut eu cred ca este mai bine regizat decat Twilight …

 6. tusa lui zola am sesizat.o si eu – in toata partea cu crima prin inecare (Ea si amantul il ucid pe sotul cam slab la trup si la minte) si in felul cum se inghesuie mortul intre cei doi amanti, indepartandu.i…e leit “Thérèse Raquin”.

  cat despre diferentierea de filmele hollywoodiene: si da, si nu. am gasit si cateva clisee, dar recunosc ca sunt altfel valorificate.

  sfarsitul e tragicomedie si katharsis, bine rotunjit prin banala pereche de pantofi: cu pantofii a inceput si s.a incheiat totul – a fost un vis frumos in care el o pune pe ea in pantofii lui, sa nu mai umble desculta noaptea – sau a venit dimineata si suntem in realitate ?!

  efecte speciale bune.

  de recomandat, chiar daca singele curge pina la cinism, iar personajele nu mor, chiar daca se injunghie reciproc si se dau cu capul de zid…intra intr.un fel de spirala temporala, unde gesturile vampirice se repeta din ce in ce mai acute si mai rele.
  iar granita intre bine si rau e atat de complexa, cat diferenta dintre aparitia personajului principal masculin, la inceput in rasa de preot, in deplina cucernicie, apoi, in penultima scena a filmului, full monty, in incercarea de a simti-simti-simti.

  cum sa o comentez afirmatia din prezentarea apropo tv, ca probabil, “filmul va iesi fulgerator de pe ecrane” ? o fi vreo solutie sa putem vedea mai des ce se intampla in cultura celorlalte popoare decat cel american ? altfel decat cu antena parabolica sau cu descarcarile de pe torente?

Leave a Comment