koreafilm

Giuvaerul palatului – Episodul 17

Written by koreafilm. Posted in Giuvaerul Palatului, Povestea

Tagged: , ,

daejanggum

Published on mai 28, 2010 with 254 comentarii

Intoarsa la palat, Geum-Young il surprinde pe Jung-Ho cautand o pensula si isi aminteste ca o intrebase pe Jang-Geum daca mai foloseste pensula veche pe care o avea. Cand isi da seama ca Jung-Ho dorea sa cumpere o pensula pentru Jang-Geum, pleaca la rau sa isi innece tristetea. Jung-Ho ii ofera lui Jang-Geum noua pensula, spunandu-i ca era o pensula veche, pe care el nu o mai foloseste.

Ultima etapa a competitiei consta in gatirea fructelor de mare proaspete, o sarcina deloc usoara, datorita dificultatii procurarii fructelor de mare proaspete in extrasezon.

Doamna Jo isi da ultima suflare, iar Jang-Geum se intoarce la bucataria regala.

La palat are loc o investigatie in cazul unui fugar care se ascunsese in camerele doamnei Choi. Doamna Jung porunceste rearanjarea camerei doamnei Choi, inainte de intoarcerea acesteia, moment in care este gasita cartea cu retete, care ar fi trebuit sa se afle de drept in posesia primei doamne a bucatariilor regale, actualmente doamna Jung. Aceasta descoperire o infurie pe doamna Jung, insa decide sa pastreze tacerea pana la terminarea competitiei.
Doamna Choi isi da seama ca prima doamna Jung stie de jocul de culise pe care incercase sa il faca si incearca sa isi indrepte greseala in fata doamnei Jung.
Doamna Jae-Jo insa isi da seama de riscul la care o expunea pe protejata sa doamna Choi si planuieste o modalitate de a o impiedica pe doamna Jung sa mai apara la competitia care avea sa se desfasoare a doua zi.

Cum la palat circula un virus de gripa si primul ministru daduse ordin ca cei care sufereau de acest virus sa paraseasca palatul, Jae Jo vede in aceast ordin ocazia perfecta de a scapa de doamna Jung. Astfel, ea o informeaza pe regina ca doamna Jung este afectata de acest virus si ca trebuie escortata in afara palatului chiar in noaptea respectiva…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

254 comentarii

There are currently 254 comentarii on Giuvaerul palatului – Episodul 17. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Ieri nu am putut sa intru deaceea iti spun azi.scz.va pwp

  2. buna dim tuturor!!:)

  3. Va multumesc muuuuult!Eu ieri nu puteam accesa acest site,deoarece netul imi mergea prost.Va multumesc inca o data,kamsahamida.Salut Rafi!

  4. A aparut si episodul 18!!!

Leave a Comment