koreafilm

Castigatori concurs Koreafilm – saptamana 2

Written by koreafilm. Posted in Noutati

Tagged:

Castigatori concurs Koreafilm – saptamana 2

Published on mai 05, 2010 with 14 comentarii

Pentru ca este miercuri, speram ca v-ati obisnuit deja sa intrati in sectiunea de Castigatori din cadrul clubului Koreafilm: http://koreafilm.ro/club/bunvenit/castigatori pentru a vedea care este topul din aceasta saptamana.

Felicitari tuturor castigatorilor si speram ca veti continua sa vizionati filme coreene pentru a ne putea bucura cu recenziile voastre.

Toate articolele trimise incepand cu luni 3 mai vor intra in saptamana 3 de concurs.

Multumim tuturor pentru participare si mult succes in continuare!

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

14 comentarii

There are currently 14 comentarii on Castigatori concurs Koreafilm – saptamana 2. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Felicitari tuturor! Din punctul meu de vedere toate recenziile sunt deosebite in felul lor.
  Pana acum a intrat careva in posesia premiilor de saptamana trecuta?

 2. Felicitari tuturor castigatorilor :) Si bafta pe mai departe- ai dreptate Claudia,toate recenziile sunt frumoase in felul lor:D

 3. Felicit si eu toti castigatorii de pana acum !

 4. claudia mie cei de la KF mi-au spus ca premiul va veni la sfarsitul concursului,banuiesc ca datorita faptului ca mai putem castiga alt premiu si sa vina toate odata.d ex in cazul meu:eu am castigat pr 1 prima sapt de concurs si acum pr 2. desi am avut cel mai mare punctaj,nu pot castiga acelasi premiu de 2 ori.mai am sanse asadar si la pr 3 sapt viit,deci premiile cred ca vor veni toate odata

 5. Am inteles @ana, multumesc pentru raspuns. Am intrebat pentru ca mi se mai intampla ca nu primesc aviz atunci cand mi se trimite ceva prin posta :( Felicitari pentru premii!

 6. npc claudia

 7. felicitari tuturor

 8. ana cum faci rost de puncte?
  spune-mi si mie te rog

 9. Felicitari !! Fiecare recenzie inseamna un efort depus pentru cel care o posteaza. Pentru faptul ca isi gasesc sa-si faca timp pentru asta, toti cei care au postat recenzii, ca sunt castigatori, ca nu sunt, merita felicitari.

 10. Felicitări!

 11. In primul rand felictari celor care au castigat iar in al doilea rand,felicitari tuturor care au postat recenzi merita pentru efortul pe care l-au depus si s-au documentat pentru a ne aduce mai multe informatii noua celor de pe blog. Eu find mai cupata nu cred ca voi posta recenzii dar de cate eir am ocazia sa intru pe blog ma relaxez citindu-le.

 12. koreafilm

  @Caludia: Ana are dreptate. Premiile se vor livra la finalul concursului din motivele mentionate de Ana. Felicitari inca o data tutoror, atat celor care au castigat premii dar si celor care posteaza recenzii atat de interesante, si celor care isi iau din timpul lor pentru a le citi si vota. Mult succes in continuare!

 13. @Kfilm, multumesc pentru clarificare si pentru tot ceea ce faceti pentru noi! La cat mai multe recenzii si publicatii pe site :)

 14. Buna felicitari pentru cei care au castigat la concurs:*Sper ca voi castiga si eu! Succes in continuare;)

Leave a Comment