A love to kill

Written by tam3andfam3. Posted in Arhiva recenzii utilizatori

Tagged: ,

A love to kill

Published on mai 01, 2010 with 8 comentarii

Kang Bok-Ku este luptator K1.El locuieste in aceeasi casa cu Han Da-jung care l-a salvat de la un foc atunci cand au fost adolescenti…cunoscand dragostea pe care i-o poarta Han Da-jung,Kang Bok-ku intentioneaza sa-si petreaca restul vietii cu ea chiar daca el nu are aceleasi sentimente pentru ea.Dupa multi ani in care Kang Bok-ku nu a stiut nimic de fratele sau mai mare-Kang Min-joo-se impaca cu el dar reuniunea este de scurta durata deoarece Kang Min-joo are o tentativa de sinucidere la vederea-pe un panou publicitar-cununiei fostei sale iubite Cha Eun-Suk.Cha Eun-suk este o actrita celebra,iar pentru a-si razbuna fratele-care acum se afla intr-o stare foarte grava-Kang Bok-ku devine garda de corp a actritei.Apoi,folosind aceleasi metode ca si fratele sau(dupa cum este detaliat in jurnalul lui Min-Joo)o face sa se indragosteasca de el,astfel distrungandu-i cariera frumoasei actrite…pentru a complica si mai mult lucrurile Bok-ku constata ca se indragosteste si el de Eun-suk…ce va urma…ramane de vazut…”a love to kill” este o drama fascinanta care dupa parerea mea merita vazuta…iar soundtrakul este pe masura…sa nu mai spun,fetelor,ca rolul lui Kang Bok-ku este jucat de celebrul Rain Bi…

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on A love to kill. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. iubesc acest serial este unul dintr cele mai super pe care lam vazut chiar si eu ma gandeam sa fac o recenzie despre el,este un serial minunat si desigur BI Rain la fel este unul dintr actorii mei coreeni preferati joaca excelet…(pt cine vrea sa il vada sa vada filmul Ninja Assassin)
  …Orcum vot de la mine

 2. multumesc miruna…si mie mi’a placut foarte mult acest serial…l’am vazut de 2 ori:)…si dupa cum spui si tu…rain bi este unul dintre actorii mei preferati:)…

 3. super tare
  ai un vot

 4. Tam3 superb serialul , si eu am fcaut recenzie la acest film dar nu stiu de ce nu a aprobata , doar Lovers Vanished , oricum minunat , deci CLAR VOT!:)

 5. multumesc

 6. @tam3andfam3: Wow. Imi place asa mult serialul asta, desi nu am reusit sa-l vad:( si chiar imi doresc sa-l vad. O surpriza frumoasa(desi ar fi mers si niste pozici, sper sa nu te superi:D).:)

 7. daca reusesc sa aflu cum se baga pozele o sa bag:))

 8. acum il descarc

Leave a Comment