The Great King Sejong

Written by rebecca. Posted in Arhiva recenzii utilizatori

Tagged:

Published on aprilie 18, 2010 with 36 comentarii

“Sejong cel Mare” este o drama istorica care descrie modul in care Regele Sejong si loiali sai slujitori au cooperat si au reusit sa faca din dinastia sa un loc mai bun.In timpul domniei Regelui Sejong dinastia Joseon s-a bucurat de cea mai prospera perioada din istorie.Image and video hosting by TinyPic
Drama prezinta procesele dramatice a modului in care atat de multe mosteniri culturale au fost create.La acel moment “Hangul” alfabetul limbii coreene a fost inventat si introdus.In afara de “Hangul” in sine au mai fost create si alte mosteniri culturle in timpul regimului sau,cum ar fi:un pluviometru,un cadran solar ,o clepsidra etc…
De asemenea diplomatia pragmatica a Regelui Sejong este concentrata in serial.Apoi,dinastia Joseon se confrunta in acea perioada cu puternicu Imperiu Chinez,iar Regele Sejong demonstreaza esenta de pragmatism cu demnitate.
Locatia dramei este un palat adevarat cum ar fi: Palatul Kyungbok,Palatul Changduk cu atingeri ale Regelui Sejong,ceea ce ofera un plus de autenticitate dramei.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

36 comentarii

There are currently 36 comentarii on The Great King Sejong. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. cate episoade are?

  2. ana filmul are 86 ep

  3. mersi andreea.trebuie sa-l vad si pe acesta

  4. Dar toti au fost “the great king” sau “the great queen”?:))

  5. se pare ca da

  6. daca au avut realizari atunci au fost numiti the great

  7. mai ales ca joaca lee seo jin

  8. Da:)) subliniat – mai ales ca joaca Lee Seo Jin!:))

  9. lee seo jin il interpreteaza pe rege?

  10. din nou rege?

  11. Acum ca ma gandesc mai bine, regele Sejong chiar poate fi numit “the great” avand in vedere ca a inventat si introdus Hangul.

  12. chiar asa.alfabetul coreean

  13. @Alex: Dar chiar joaca Lee Seo Jin?Eu am zis doar asa…

  14. nu e cu seo jin m-am uitat pe net

  15. de ce ma pacaliti? :)

  16. cel din poza seamana cu el si daia

  17. seamana ce-i drept dar nu e el

  18. pacat, era frumos sa-l vedem in rolul altui rege

  19. pentru dei interesati am crat un forum doar pentru noi fanii filmelor coreene . cine vrea sa se inregistreza sa apese pe numele meu si de acolo mai vb

  20. Nu am mentionat nicaieri in recenzia mea nimic despre Lee Seo Jin.Nu stiu de unde v-a venit ideea acesta.Ce-i drep actorul care interpreteaza rolul regelui Sejong seamana cu Lee Seo Jin dar daca Lee Seo Jin ar fi fost inca o data rege nu as fi mentionat?Cum sa omit ceva asa important,Lee Seo Jin e actorul meu coreean preferat cum sa uit de el?Ar fi fost mult prea frunmos sa fi jucat si in acest film pentru ca in afara de Damo si Yi San nu a mai jucat in alte drame istorice.

  21. Nu joaca Lee Seo Jin insa pare a fi un serial de referinta ce merita vazut!Un vot din partea mea pentru recenzie. :)

  22. si eu ti-am dat un vot

  23. @Rebecca: Cum?In afara de Damo si Yi San nu a mai jucat in drame coreene?

  24. @Annie, Rebecca a vrut sa spuna ca nu a mai jucat in alte drame istorice gen Yi San si Damo. Sper sa il putem vedea intr-un nou proiect de acest gen pentru ca dupa parerea mea i se potrivesc cel mai bine. :)

  25. @Claudia: La cele istorice ma refeream si eu, imi cer scuze ca am uitat sa specific.:D

  26. @Claudia:intr-adevar dramele istorice i se potrivesc cel mai bine lui Lee Seo Jin

  27. El a inventat si introdus Hangul?,am auzit de el dar nu stiam ca alfabetul coreen a fost introdus in timpul domniei lui,atunci chiar ca isi merita numele.Chiar ca actorul care il interpreteaza seamana cu Lee Seo Jin dar stiam ca nu e el pentru ca ii stiu filmografia pe de rost si The Great King Sejong
    @Claudia Sunt de acord cu tine,lui Lee Seo Jin ii sepotrivesc cel mai bine dramele bazate pe adevaruri istorice.
    Normal ca votez recenzia si nu doarpentru cae scrisa de sora mea ci si pentru ca acest serial imi starneste curiozitatea

  28. Completare:Si The Great King Sejong nu face parte din filmele in care a jucat,asta am vrut sa spun.

  29. @Ana, si eu ii stiu biografia, filmografia lui LSJ pe de rost :) E un actor cu potential, foarte expresiv care nu doar isi interpreteaza rolurile.

  30. @Claudia,da asa e ,si aici sunt de acord in totalitate cu tine.

  31. Rebecca:
    interesant :)
    ai votul meu ;)

  32. pare frumos,ai votul meu

  33. pe ce program este sau va fi?

  34. @Andreea in Romania nu este difuzat pe nici un program deocamdata dar in Coreea a fost difuzat pe postul de televiziune coreean KBS,cine stie poate cu timpul cei de la tvr1 sau tvr2 vor difuza si acest serial,si eu stiam ca are 100 de episoade nu 86 dar asta conteaza mai putin.

  35. dar pe ce program e?

  36. Se gaseste pe internet, subtitrat in engleza. Este pe un tracker/site de torrente :)

Leave a Comment