Secretele de la palat – Episodul 47

Written by koreafilm. Posted in Secretele de la palat

Tagged: , ,

ep 47

Published on aprilie 11, 2010 with 581 comentarii

Chil Sook ordona oamenilor sai sa atace locul in care se ascund Deokman, Kim Yu Shin, Wyol Ya si So Hwa. La mesajul trimis de Chil Sook, Seok Bum soseste cu intariri si incercuiesc ascunzatoarea. Misiunea este una secreta in urma careia trebuie ca printesa Deokman sa-si gaseasca sfarsitul.

Anuntati de faptul ca au fost incercuiti si ca sunt depasiti numeric, Deokman si apropiatii ei incearca sa gaseasca un mijloc de scapare. Yu Shin, desi vizibil slabit, ii cere lui Wyol Ya sa o scoata pe Deokman in timp ce el le va tine piept ostasilor. La randul sau, So Hwa propune un plan…

Chil Sook se strecoara in ascunzatoarea lui Deokman unde il asteapta Kim Yu Shin, pregatit de lupta. In acelasi timp, So Hwa si Wyol Ya, deghizati in luptatori, incearca sa se strecoare afara, dar sunt descoperiti de atacatori. Chil Sook abandoneaza lupta cu Yu Shin, crezand ca printesa Deokman a incercat sa scape, si le ordona oamenilor sai sa-i urmareasca pe cei doi fugari. Cel care ii prinde este chiar Chil Sook care aplica o lovitura mortala celei pe care o crede printesa Deokman. In timp ce aceasta se prabuseste la pamant, Wyol Ya ii dezvaluie lui Chil Sook identitatea victimei sale… Impietrit de durere, Chil Sook o strange in brate pe So Hwa.

In tot acest timp, Yu Shin reuseste sa o scoata pe Deokman din ascunzatoare si sa scape. Afla de la Wyol Ya despre moartea mamei sale adoptive si, ravasita de durere, deplange moartea acesteia.

La curte, regele Jinpyeong, cu sanatatea subrezita, este ingrijorat de soarta fiicei sale. Printesa Man Myeong il informeaza ca lui Deokman nu i s-a intamplat nimic rau, deoarece Chil Sook si oamenii sai s-au intors, se pare, fara rezultate satisfacatoare din misiunea in care au fost trimisi.

Deokman refuza propunerea sustinatorilor sai de a se ascunde in alt loc mai sigur anuntandu-i ca a luat decizia de a o confrunta in mod direct pe Mi Shil pentru a nu-si mai pune in pericol membrii factiunii. Impreuna cu Yu Shin, concepe un plan…

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

581 comentarii

There are currently 581 comentarii on Secretele de la palat – Episodul 47. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. sunt foarte curioasa maine cum se va descurca chun chu cu provocarea la care va fi supus!

 2. Da lacramioara, am vazut ca l-ai recunoscut.Ma refeream la restu.

 3. salut adda!

 4. B

 5. Sa pus ep 48

 6. Buna seara adda!

 7. A murit So-hwa. O plang pe ea si-mi plang si bunica moarta. Acum scriu necrologul ei pe muzica din film.Multumesc pentru inspiratie.
  Viata nu e roz nici chiar in seriale.

 8. ANJIN SAU CUM PULA MEA TEO CHEMA CE FACI MA MAI TI MINTE PISICA SAU IL PE IONEL CE CALUMEA BA CRETINILOR CARE ESTETI EU PORTOCALA VAM MAI ZIS SI 93 DE ANI ZIUA MEA FU PE 13 APRILIE CALUMEA SCRIE NEPOTIMIU CA EU NU MAI POT SA CITESC LA TEVELIZOR DA SCRIE NEPOTIMIU MIE PLACE FOARTE TARE DE TOT SERIAL SI CURVA AIA DOC CUR CUM O CHEMAO E CALUMEA ASA CAM CUM ARATA FRUMUSETEA DE FATA CAREI DICTEAZA A NEPOT AICILEA DA ASA FATA BUNA IEREA EU SI ACUMA LA TOTI BARBAI PLACE LA MINE AM CLIENTI PA

 9. EU PORTOCALA ADI CA SCRE NEPOTIMIU DA NU EU CA VAM ESPLICAT SITUATIA DECI EU POTROCALA ESTE O FOARTE CLIENTA FIDEL A SEXSOPULUI MA ROG A FIMLULUI SI AM SA MAI POSTEZE NEPOTIMIU PLEC AM BARBATI PA

 10. hallo

 11. sunttt

Leave a Comment