Resurrection

Written by isabella. Posted in Arhiva recenzii utilizatori

Tagged: ,

Resurrection

Published on aprilie 24, 2010 with 11 comentarii

Gang Yu-Hyuk(Uhm Tae Woong) a fost de numai 7 ani când tatăl său a fost asasinat într-un “accident” şi separat de fratele său geamăn identic, Yu Shin-Hyuk. Uitânduşi numele, este numit Suh Ha-Eun de către tatăl său adoptiv, Suh Jae-soo. El se îndrăgosteşte de sora lui adoptata, Ha-Eun(Han Ji Min), şi devine poliţist cu ajutorul insignei tatălui său. În timp ce investighează un caz de presupusă de sinucidere, el dă în cele din urmă de fratele său geamăn. Împotriva avertismentelor din partea colegilor lui, Ha-Eun devine tot mai implicat în acest caz suspect. Trecând prin multe altele, Ha-Eun şi Yu Shin-Hyuk se întâlnesc în sfârşit, pentru prima dată după douăzeci de ani, dar ucigaşii îl ucid pe Yu Shin-Hyuk, confundândul cu Ha-Eun. Ca rezultat, Ha-Eun promite să se răzbune, dându-le ucigaşilor o tortură psihologică şi ia rolul fratelui său de a fi un politist sub acoperire şi că, în cazul în care…..restul aflaţi voi. Aunt sigură că o să vă placă, doar e cu Han Ji Min(Song Yeon din Yi San) şi Uhm Tae Woong(Yu Shin din Qeen Seon Deok). Un lucru foarte ciudat care l-am remarcat la acest film este ca fratele geaman al lui Ha-Eun se numeşte Yu Shin-Hyuk. Ciudată coincidenţă, nu? 

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on Resurrection. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. N-am auzit de filmul asta dar daca joaca si Han Ji Min si Uhm Tae Woong atunci cu siguranta vreau sa-l urmaresc.Multumesc mult Isabella!Ai un vot din partea mea.Chiar ca e o coincidenta ciudata faptul ca acest personaj se numeste Yu Shin-Hyuk,am remarcat si eu.

  2. Eu stiam ca in Revenge au jucat si Han Ji Min si Uhm Tae Woong.

  3. Desi am gasit pe youtube filmul inca nu am apucat sa vad decat partea de inceput pare interesant cu multa actiune dramatism romantism ma bucur Isabella ca te-ai gandit sa prezinti acest film.

  4. Resurrection este cunoscut si sub denumirea de Revenge.

  5. Han Ji Min si Uhm Tae Woong sunt niste actori minunati. Multumimim pt. recenzie. Vot de la mine.

  6. Multumesc pentru informatie ,Claudia,n-am stiut.

  7. uhm tae woong joaca si in “chaw” un horror coreean:D…destul de bun filmul;)
    as posta si eu o recenzie dar inca nu am primit confirmarea de a intra in club:D

  8. misto sami lasi id-ul tau:P

  9. Am vazut serialul si este foarte bun. Uhm Tae Wong este un actor foarte talenta si se potriveste foarte bine cu Han Ji Min.
    Chiar merita vazut; e mult mai bun ca alte seriale occidentale cu pretentii.

  10. am sa incerc sal vad ,ai votul meu

  11. Unde pot sa vad si eu filmul asta ?… Am incercat pe you tube dar nu stiu unde anume…. Cine poate sa-mi spuna iar pe drama style sare de la episodul 4 pana la 11…. Help pls…;)

Leave a Comment