Phoenix

Written by iuliana. Posted in Arhiva recenzii utilizatori

Phoenix

Published on aprilie 30, 2010 with 8 comentarii

Este timpul dragostei. Doi tineri se intalnesc si se indragostesc, dar nu pot ramane impreuna pentru ca nu era timpul potrivit pentru ei. El este un tanar student , Jang Sae Hoon (Lee Seo Jin), orfan, care este nevoit sa munceasca pentru a se intretine si pentru a putea termina studiile. Ea este o tanara, Ji Eun Lee (Lee Eun Joo), ce provine dintr-o familie bogata, este rasfatata si nu-i lipseste nimic. Acest cuplu de tineri au crezut cu disperare în dragoste, s-au casatorit impotriva vointei parintilor lui Ji Eun, dar nu au putut ramane împreună, deoarece timpul nu era tocmai potrivit pentru ei. Anii trec si cei doi se intalnesc din nou, dar de data aceasta sunt in ipostaze diferite: el este un tanar om de afaceri, bogat, ce are viitorul in fata; ea nu mai este fata bogata si rasfatata, acum trebuie sa munceasca din greu pentru a-si putea intretine mama si sora mai mica. In acest moment al reintalnirii lor fiecare din ei vede lumea cu ochi diferiti. Odata cu reintalnirea lor reinvie sentimente pe care le-au crezut trecute. In momentul in care cei doi isi dau seama ca nu pot trai decat alaturi unul de altul se ajunge la momentul potrivit: Love needs just the “right time”.
Serialul a fost difuzat in anul 2004, are 26 episoade si merita vazut.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Phoenix. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. ma pune pe ganduri descrierea ta. niste apropiati de-ai mei traiesc o poveste asemanatoare cu cea din prima parte a recenziei. sper ca scenariul vietii lor sa-l copieze pe acesta din Pheonix. poate intr-o zi, buna zi, filmul va fi difuzat de TVR si-l vom urmari din nou pe baiatul cu gropite in obraji. nu va e dor de el?

 2. Frumoasa recenzia, sper sa vedem si noi serialul. As vrea sa vad si seriale cu final fericit, ca de drame avem parte destul :)

 3. unde gasiti filme asa frumoasE???sigur ma uit si la asta…cred ca am votat azi vreo 4 recenzii:))…sunt fascinante..vot si tie:)

 4. Phoenix… pasarea care renaste din propria cenusa, exact ca si dragostea celor doi. Ce sentiment frumos trebuie sa fie acela de a reintalni o iubire si aceea sa renasca. Un vot, si o seara placuta !

 5. @Iuliana, era cat pe ce sa pierd recenzia…Sae Hoon in cei 10 care ii despartise nu-si pierduse pentru niciun moment sentimentele sale fata de Ji Eun care pana in ultimul moment a avut ezitari…Oricum dragostea lor renaste, invinge si pot spune ca mi-a placut cel mai mult sfarsitul. Coloana sonora este deosebita iar interpretarea celor 2 actori sublima

 6. @Claudia, sa stii ca ascult cu mare placere melodia serialului Phoenix si nu ma plictisesc….
  Daca stau sa ma gandesc toate serialele lor au coloane sonore foarte, foarte frumoase…:)

 7. Sint o mare admiratoare a serialelor coreene si urmaresc cu mare interes dialogurile voastre .Imi poate spune cineva cum se procedeaza pentru a urmari filmul sau coloana sonora ?

 8. Este o poveste de dragoste tulburatoare,care are un final fericit. Are actori minunati, coloana sonora care n-o poti uita si mai are pesajele di insula Jeju pe care le-am mai vazut si in alte seriale dar, de fiecare data sunt privite din al unghi, par inedite, am recunoscut totusi farul din Swallow the sun.
  Reintalnirea cu Lee Seo-jin m-a bucurat, de fapt de aceea am cautat acest serial

Leave a Comment