Jeong Yak Yong

Written by anamaria. Posted in Arhiva recenzii utilizatori

Jeong Yak Yong

Published on aprilie 17, 2010 with 7 comentarii

Drama se axeaza pe durata de viata a lui Jeong Yak Yong,un savant talentat din Joseon care a acordat deasemenea o atentie deosebita anchetei.Miniserialul are ca scop atragerea atentiei fanilor asupra filmelor criminalistice cu personaje pline de culoare si un fundal traditional.
“Sunt atat de multe lucruri infricosatoare ce se intampla in aceste zile si am vrut sa le prezent cu caractere traditionale intr-un context traditional”a declart intr-o conferinta de presa directorul,Kim Hong-sun.
Jeong Yak Young(1762-1836)a fost un savant de succes si un credincios pasionat de invatare practica.Deasemenea el a lucrat ca un comisar regal si a scris multe rapoarte de cazuri de furt,adulter si chiar crima in timpul mandatului sau.
Directorul a decis ca vrea sa creeze un spectacol cu accent pe Jeong,Sherlock Holmes din Regatul Joseon.
Potrivit cercetarilor sale,Jeong a fost nu numai un savant deosebit de talentat ,dar a avut si un ochi dornic de ancheta.Prin crearea a opt loturi bazate pe cazuri reale si adaugarea unui pic de traditie Kim Hong-sun a declarat ca acest serial este gata sa ofere ceva diferit.
Din distributie fac parte actorri ca: Park Jae Jeong interpretand rolul inteligentului ‘Sherlock Holmes din Regatul Joseon’,actrita Jeong Yang anterpretand rolul lui Hong-choon,Lee Young-eun in rolul lui Seol-ran si multi altii.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Jeong Yak Yong. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Interesant, despre acesta chiar nu auzisem. Multumim pentru recenzie!

  2. acest Yak-Young nu e cumva tipul ala de la facultate care sarea gardul si l-a inlocuit pe ursulet (inspectorul Hong) la sfarsitul lui Yi-san? v.v

  3. Da Kitty tot asa il chema si pe studentul acela din Yi San dar din cate stiu eu nu sunt una si aceeasi persoana.

  4. Cu placere, Claudia.

  5. Imi ziceti va rog dac stiti de unde pot descarca intregul serial? ms mult

  6. Interesant….n-am auzit de acest Sherlock Holmes din Joseon,mersi pentru recenzie ,ai votul meu surioara:*

  7. Pacat ca nu are traducere in limba romana.

Leave a Comment