Dong Yi – Yi San . Ironia sortii!!!

Written by crystina. Posted in Arhiva recenzii utilizatori

Tagged:

Dong Yi – Yi San . Ironia sortii!!!

Published on aprilie 17, 2010 with 6 comentarii

Nu este ironic ca regele Sukjong se indragosteste de o slujnica,iar stranepotul la fel? Numai ca Sukjong se intalneste cu Dong Yi in mijlocul unei investigatii,iar Yi san se intalneste cu Song Yeon deja in copilarie. Asta arata ca nu stii niciodata ce se va intampla cu tine cu exactitate. Poate ca patesti ca strabunicul tau…Nu stii niciodata! :)

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

6 comentarii

There are currently 6 comentarii on Dong Yi – Yi San . Ironia sortii!!!. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. @Cristina, Sukjong a fost strabunicul lui Jeongjo? Poate stra-strabunicul…Din cate stiu eu povestea de dragoste din Yi San dintre cei 2, Imparatul si respectiv Song Yeong este putin distorsionata in sensul ca in realitate s-a petrecut altfel decat in serial…si anume cei 2 nu se cunosteau din copilarie. Song Yeon era practic o damo, o servitoare la palat…Dong Yi nu am vazut, asa ca nu stiu povestea…

  2. Da ,chiar ca ironia sortii.Sper ca cei de la televiziunea romana sa dea si Dong Yi nu stiu foarte multe despre el dar din cate stiu e un serial istoric deosebit.Sper ca cei de la tvr1 sa ne faca aceasta bucurie

  3. sukjong era strabunicul lui jeon-jo…asa este

  4. un vot si pentru DONG YI cu toate ca nu s-au difuzat decat 10 ep. pana acum. se vede clasa deosebita a regizorului si ochiul magic pentru alegerea actorilor. Asteptam cu interes intrigile si mai ales dialogul este fenomenal. (stil furtuna la palat. Ar fi minunat sa il poata difuza TVR 1 din octombrie! oricum mult succes pentru DONG YI!

  5. putin dar bun

  6. Sukjong este strabunicul lui Yi San-Regele JEONGJO(al 22-lea rege al Joseonului). Am Vizionat ambele seriale,dar YI SAN este pe Locul Intai. M-a fascinat atunci si mi-a ramas in suflet-pentru totdeauna.

Leave a Comment