…Bidam …intre dragoste si ura …intre virtute si viciu…

Written by elena79. Posted in Arhiva recenzii utilizatori

…Bidam …intre dragoste si ura …intre virtute si viciu…

Published on aprilie 29, 2010 with 1,063 comentarii

Silla…Deokman…Mishil…Bidam…o poveste ?! Poate o parte de istorie ?! Astazi sa ii spunem o poveste impletita cu istorie !
Deokman…O dragoste pentru tara care se lupta cu o dragoste pentru un barbat ? O regina care refuza sa mai fie si femeie? Care pune Silla inainte de orice ?
Bidam …o dragoste pentru o femeie care se lupta cu o dragoste pentru un loc in istorie? Tragedia din viata mamei il ajunge in cele din urma si pe el … tot ce a invatat de la Maestru nu a putut sa invinga dorinta lui dintotdeauna pentru faima , pentru a avea numele in paginile viitorului!Atrage iubirea dar si ura ,obtine puterea sa o piarda ,castiga incredere si o pierde cu aceeasi usurinta cu care a castigat-o , este discipolul marelui maestru dar este si fiul lui Mishil ! Este atat de pozitiv si atat de negativ ca personaj!
o iubeste pe Deokman si cand este cu ea , cand este in jurul ei, fata i se lumineaza si iubirea i se vede in privire, in respiratie, in miscari, in simtiri!
Dar exista undeva , in sufletul lui acea farama din Mishil care il indeamna la putere …si tot urmasii lui Mishil il vor darama!Va cadea si va fi invins ,va fi invins dar in acelasi timp va muri in glorie! Va fi pana la final acelasi Bidam : iubire sau ura , dragoste sau faima , blandete sau duritate, suflet sau regat,virtute sau viciu?!?
Doar un lucru ramane acelasi : ochii lui atat de expresivi …

1,063 comentarii

There are currently 1,063 comentarii on …Bidam …intre dragoste si ura …intre virtute si viciu…. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Pai andra nu trebuie sa faca niste comuri aici?

 2. si eu vreau sa apar in povesteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 3. salutare.

 4. ce faceti?

 5. CELINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  celine, acum vei ceti? :D

 6. celine, hai la linkul asta:
  http://koreafilm.ro/blog/2011/01/concurs-kf-povestea-inimii/
  si iti postez povestea :D

 7. Frumos scris!

 8. uiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  eu cu hajong??:O:O:O=))
  manc cucuruz?=))

 9. =))
  E CEL MAI TARE JOOOOOOOOOOOOOOOOOC

 10. si fac commuri solooooooooooooooooo

 11. hehe

 12. >:)

 13. VA IUBESC
  PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Leave a Comment