Secretele de la palat – Episodul 37

Written by koreafilm. Posted in Secretele de la palat

Tagged: , ,

ep 37

Published on martie 28, 2010 with 1,770 comentarii

Deokman este in stare de soc cand afla raspunsul pe care Yu Shin i-l da lui Mi Shil, prin care accepta casatoria cu nepoata acesteia. Deokman se intalneste cu Mi Shil si o felicita pentru casatoria care va avea loc in familia ei.
Kim Yu Shin o intalneste pe Deokman si incearca sa-i explice decizia sa, dar aceasta il intrerupe, spunandu-i ca a inteles lectia pe care el i-a oferit-o: aceea de a-si apara natiunea cu orice pret.


Deoarece Mi Shil ii tine ostatici pe toti cei refugiati din Gaya, Deokman incearca sa accepte compromisul lui Yu Shin ca singura solutie pentru a-i proteja. La randul sau, Yu Shin considera ca singura modalitate prin care ei doi vor putea avea castiga de cauza in ce privea guvernarea Shillei este ca Deokman sa devina un politician si un reformator remarcabil, iar el, un mare militar si strateg.

 

In ciuda sentimentelor nutrite de ei doi, increderea supusilor in conducatorii lor este mult mai greu de pastrat, decat sentimentele de dragoste dintre cei doi, iar drumul ales devine tot mai greu. Deokman este constienta de situatie…

Munno vede asemanarea dintre firea lui Bi Dam si cea a mamei lui, Mi Shil. De aceea, ii interzice acestuia sa se apropie de Cartea celor Trei Regate.

Kim Seo Hyeon il comunica regelui, ca desi se va inrudi cu familia lui Sejong, loialitatea pentru familia regala nu se va schimba niciodata.

Deokman ii marturiseste lui So Hwa sentimentele de singuratate care o apasa, la gandul nuntii lui Yu Shin.

Bi Dam vrea sa puna mana cu orice pret pe cartea celor Trei Regate, chiar cu pretul mortii lui Munno. In timp ce maestrul si discipol se dueleaza, Munno este ranit de o sageata trasa de catre un asasin ascuns in tufisuri. Bi Dam incearca zadarnic sa-l salveze pe Munno. In ultimele clipe, acesta ii spune lui Bi Dam sa se intoarca la palat si sa fie in slujba printesei si a lui Yu Shin…

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

1,770 comentarii

There are currently 1,770 comentarii on Secretele de la palat – Episodul 37. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Anita ce vroiai sa ma intrebi?

 2. Asta vroaim sa te intreb, tusi. 1703.

 3. =)) =)) =))

 4. deci sa inteleg ca nu?? :o

 5. am vaz’t… si incerc sa ma abtin de la a da comment.

 6. NEBUNII AU AJUNS IN TRECUT!!!!!!!
  AM GHICIT!!!!!!!!!!!!!

 7. MERCI PENTRU APRECIERI!:*:*:*!

 8. ESTI CEA MAI TARE KHJ!!!!!!!!
  MI-A PLACUT FAZA CU LAMPA!!!!!

 9. mie cea cu catalogu

 10. MIE TOATE!!!!

 11. :)) =))

 12. Si mie

 13. :D

 14. :X:X:X!

 15. LSJ Pai eu am venit sa ma imprietenesc mai bine cu el…. =)) =))

 16. =))

 17. Ce zici???

 18. Sau :Nu va fac nimic! Doar ca o sa va zic la toti niste citate marca Munno =)) =))

 19. Mai unde ati plecat?

 20. Aci!

 21. Eu sunt dar nu pentru mult timp,ma duc in curand sa fac baie

 22. Cine se uita pe antena? E un film chinezesc.

 23. CE FILM?:D!

 24. Unul chinezesc ….se numeste Yakuzo.

 25. Nu ma uit,am vrut sa vad despre ce e vorba da se uita mama pe antena 3,mai bine stau aici pe blog

 26. E interesant Criss?nu ma prea dau in vand dupa chinezarii

 27. De abia am vazut si eu acuma.Nu prea stiu despre ce e borba. :)

 28. vorba =)) =))

 29. borba mah XD

 30. =))=))

 31. ekh ekh ekh

 32. Woooooooooooow tu si khj aveti acceasi poza la avatar.

 33. stiu :D

 34. NOAPTE BUNA!!!!!!

 35. Noapte buna tuturor!

 36. Noapte buna Criss,Anita!

 37. NOAPTE BUNA!!!
  PLEC SI EU!!!
  NOAPTE BUNA!
  >:D<:*:X!!!

 38. nb:*

 39. buna si noapte buna

 40. ko_hyun_jungA. 1675 Exceptional scris.
  Frumos.
  Foarte frumos.
  In timp ce ramas fidela la caractreristicile fiecarui personaj din QSD ai si legat cu modul de a gandi a unora din acest forum.
  La inceputul scrierii,acesti oameni, traiesc zilele normal, se cearta, se iubesc, mananca,etc.
  Si a venit momentul schimbarii. Sa iasa din acea viata monotona.
  Incepi in casa la Mishil, dupa aceea ne duci la fiecare , dai intalnire la Seolwon si termini la Mishil. Cercul realitati se inchide, dar pe o portita deschizi o alta.
  Trimiti pe personaje la unul imaginar, in prezent, unde saracii simt pe propria lor piele, viata la scoala nu este o turta dulce. Aici apare sentimentul tau, cum aceasta cladire ar fi o camera de tortura, unde copii sunt pusi la zid de niste intrabari, la care raspunsurile sunt neimaginabile pentru oameni de rand, si sunt numai niste “prostii” care trebuie invatate numai, dar nu sunt folosite in viata de zi cu zi(ex radical 100+1,ora de literatura, etc). La sfarsit, inchizi cercul, duci inapoi pe toti la locul lor, in timpul lor. Toate aceste miscari o faci, cu ajutorul unui singur lucru pe care omul inca nu poate controla, cu ajutorul Timpului. Si aici se simte cum ai vrea sa evadezi din prezentul tau, si daca nu este asa ceva posibil, atunci macar trecutul sa aduci langa tine. Dar cum sti bine, asa ceva nu se poate intampla, cu ajutorul unui personaj, care “stie” cum sa foloseasca Timpul, egalizezi balanta care a fost miscat, sa revina in normalitate.
  La sfarsit, iar lasi o portita deschisa, ca intamplarea sa poti continua, dar cu un obiect de vis, globul lui Feri, care acum simbolizeaza cartea cu o mie de cunostinte, si din care se poate citi orice.
  Daca pana acum, Personajelor nu a fost lasat, sa uite in “cunostintele secrete” a lumii, acum o lasi(mai ales dupa experienta facuta de ei in scoala), si tii cititorii in suspans, oare cum vor reactiona, cand pot sa trag cu ochiul in acel obiect.
  Intamplarea este scrisa in stil dialog, cu o liniaritate extravaganta, fara multe sarituri, dar cu replici instantanee, si la unele locuri chiar haioase.
  Cuvintele sunt simpli,in limbajul folosit din acea epoca, nu incerci sa pui expersii complicate in gura personajelor.(sunt cateva exceptii, dar sunt asa bine ascunse, ca abia se vad. Ex tonaj,clone, neuron. etc)
  Aici ai aratat, cum se poate contopi, realitatea cu imaginatia, fictiunea cu prezentul, dar totodata gandul a ramas aceeasi.”Nu sunt oameni fara greseli, numai oameni care nu invata din greseli.”(nu m-am putut sa ma abtin sa nu scriu un citat “marca Munno” cum ai denumit tu citatele mele)
  Bravo ko_hyun_jungA.
  Jos palaria.

 41. idem feri:))))))

 42. foarte faina povestea, khj!!!!te iubesc, femeie!!!

 43. Khj minunata poveste!Ai un talent extraordinar de a scrie!SUPERB!!!! :x:x:x

 44. Cineva m-a intrebat, de ce aceasta “lucrare” am “criticat” si daspre celelalte n-am scris nimic.
  Sincer spus, aici am vazut ceva in plus, ceva mai profund.
  Este un intreg. Are o tema centrala, in jurul caruia se petrece actiunea. Oamenilor, degeaba spui ca ceva nu este bun, tot incerca.Si cand se ard de mana, realizeaza, ar fi fost mai bine sa asculta vorbele intelepte. Si mai este ceva. Visul unui om, de a pasi peste barajul timplui, si a ajunge oriunde, afara din viata lui monotona de fiecare zi.
  Acest lucru a descris ko_hyun_jungA in stilul ei, folosind personajele din serial impreuna cu cele din forum.
  Nu stiu sigur, ca scriitoarea a “planificat” , sau a lucrat numai subconstientul, dar a iesit ceva superb.
  La celelalte scrieri, am vazut numai niste jocuri de cuvinte, si scrieri cu caractere de a “amuza” cititorii.
  Asta este pareremea mea.

 45. Feri, da’ randomul lu’ nasamea werra nu l-ai cetit? cred ca si la ala ai avea cate ceva de criticat, avand in vedere ca ala are un storyline de ti se “invart creierii capului in ochi”.
  daca nu l-ai cetit, zi-mi sa ti-l trimit, sa vezi tu ce fain ii XD

 46. Buna ce faceti?E cineva?

 47. Eee pustiu? XD

 48. da, e pustiu XD
  las’ ca stiu unde s’teti voi acu’ XD

 49. Anita nu ai primit messul meu?

Leave a Comment