Secretele de la palat – Episodul 22

Written by koreafilm. Posted in Secretele de la palat

Tagged: , ,

22

Published on martie 08, 2010 with 1,606 comentarii

Yu Shin ii spune lui Deokman ca sunt singuri impotriva tuturor si o roaga pe aceasta sa nu renunte, asigurand-o, in acelasi timp, de faptul ca el nu are nicio intentie de abandonare.

Yu Shin si Deokman se adapostesc intr-un sat in care izbucnise o epidemie, exact in casa lui Munno. Niciunul nu-l recunoaste insa.

Bi Dam este trimis de Munno sa caute ghimbir salbatic pentru a trata oamenii din sat (in Coreea, ghimbirul era folosit in tratarea durerii si a inflamatiilor). Acesta ajunge in satul in care se afla Seol Won si Bo Jong. Acestia ii promit ghimbir salbatic in schimbul lui Deokman.

In Consiliul Nobililor ( Hwabaek) convocat de Sejong este chemat Chil Sook, care depune marturie privitoare la nasterea celor doua gemene, punand in pericol descendenta regala.

Deokman este predata lui Seol Won de catre Bi Dam, dar la aflarea celor intamplate, Munno il trimite pe acesta sa o recupereze.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

1,606 comentarii

There are currently 1,606 comentarii on Secretele de la palat – Episodul 22. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Numele meu e MIra si sunt din Brasov .voi?

  2. NOAPTE BUNA HWARANG OROSZ !

  3. am ramas singura?

  4. Papusica mea cu ochii sclipiciosi si vii, si negri din cale-afara, i love u, Bidam, a lot!!! perfect rol, perfecta interpretare…
    O inima de aur. Ma bucur ca a salvat o pe deokman si ca, incepand inca de pe acum, va nutri usor usor, sentimente pentru ea…. CE POVESTE FRUMOASAAA si TRISTAA =((

  5. a, da, si repet, i like Yushin a lot, si faptul ca pune totul in joc pentru Deokman…

    - I CHOOSE YOU!!! ii striga si o lasa vara replica, deschizandu si fara restrictie inima inaintea ei. E mai mult decat o declaratie de dragoste! ce minunat… :X

  6. Ei da Loricica draga ,cand am ocazia ma uit si eu la film in reluare,acum parca inteleg mai bine actiunea filmului!

Leave a Comment