Secretele de la palat – Episodul 19

Written by koreafilm. Posted in Secretele de la palat

Tagged: , ,

ep 19

Published on martie 03, 2010 with 1,697 comentarii

Joo Bang ii marturiseste lui Deokman cum au primit ordin strict de la Kim Yu Shin sa nu incerce sa vada vreunul dintre ei cicatricea lui Deokman (ea le spusese cadetilor ca nu se poate spala impreuna cu ei din cauza unei cicatrici infioratoare pe care o avea, dar nu spusese acest lucru si lui Kim Yu Shin).

Deokman isi aminteste cum, cu ceva timp in urma, pe cand iesise din baie, il surprinsese pe Kim Yu Shin privind-o foarte uimit si pare sa isi dea seama ca din acea zi el a stiut adevarul.

In acelasi timp, Kim Yu Shin ii releva printesei Cheon Myeong faptul ca Deokman este fata si ca a ascuns acest lucru pentru a nu o pierde pe Deokman. Din cauza profetiei legate de nasterea gemenilor in Casa Regala si pentru a o proteja, Cheon Myeong decide ca nimeni nu trebuie sa afle adevarul legat de sora sa si ca, impreuna, trebuie sa o trimita departe de Capitala. Analizand riscul la care ar fi expusa, cei doi hotarasc ca pentru moment sa nu-i dezvaluie lui Deokman adevarata sa identitate.

La palat, regele Jinpyeong o intalneste pe So Wha care a reusit din nou sa fuga. Regelui i se spune ca este una dintre ingrijitoarele de la templu care si-a pierdut mintile.

Mi Shil, surprinsa de faptul ca So Wha s-a intalnit cu regele si pare ca ar cunoaste bine locurile, ii cere fratelui sau care se mandrea cu o buna memorie vizuala, sa o vada. Acesta o recunoaste, cu uimire, pe fosta servitoare a regelui care ar fi fugit cu celalalt geaman. Socata la auzul vestilor, pentru prima oara lui Mi Shil i se poate observa teama din privire. Pentru a recastiga loialitatea lui Chil Sook, decide sa-l separe de So Hwa sub pretextul ca trebuie ascunsi intr-un alt loc. Eul Jae este informat de hotararea lui Mi Shil de a-i scoate pe cei doi din templu si ordona oamenilor sai sa o rapeasca pe So Hwa.

 

                                                                                                

Regele Jinpyeong o informeaza pe sotia sa Maya ca So Hwa s-a intors in Gyerim, dar ca si-a pierdut abilitatea de a vorbi. Regina insista insa sa o vada.

Cheon Myeong, cu sprijinul lui Kim Yu Shin ii cere lui Deok Man sa plece la templul Jung Ahn si sa astepte acolo noi instructiuni. Sunt desemnati doi dintre cadeti care sa o insoteasca. Inainte de a pleca, Deokman doreste sa o vada pe printesa Cheon Myeong pentru a-si lua ramas bun si ii cere sa ii permita sa il vada pe Rege, dar solicitarea ii este refuzata.

Inainte sa paraseasca camerele printesei, o intalneste pe Regina Maya si ii strecoara pumnalul uneia dintre insotitoarele acesteia.

Regina Maya ii comunica printesei ca a aflat ca sora sa geamana traieste si realizeaza ca aceasta stia deja. In ciuda zbuciumului mamei sale de a-si vedea fiica, Cheon Myeong considera ca pentru moment este prea riscat sa dezvaluie identitatea gemenei, chiar si mamei, din cauza ca Mi Shil are spioni raspanditi pretutindeni.

Regina descopera micul pumnal primit de insotitoarea sa si cere sa-i fie adusa persoana care i l-a inmanat. 

Kim Yu Shin afla de la insotitorii lui Deokman ca aceasta a disparut.

Intre timp, Cheon Myeong este anuntata ca, in puterea noptii, regina a fost vazuta parasind palatul. Kim Yu Shin intelege planul lui Deokman de a se intalni cu regina (Deokman adapteaza pentru aceasta situatie stratagema de disimulare a unui atac, actionand acolo unde adversarii nu stiu din ce parte sa se apere).

Cheon Myeong pleaca insotita de Kim Yu Shin.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

1,697 comentarii

There are currently 1,697 comentarii on Secretele de la palat – Episodul 19. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. ok Livia, cre’ ca plec si eu… XD

 2. hmm, sa plec, sa nu plec… cre’ ca plec si mai revin…

 3. anita a luat o decizie! XD
  plec si vin un pic mai tarziu :3

 4. plecat-am!

 5. venit-am!

 6. mamico :((

 7. pe la mine nici nu vii? :(((((

 8. :(((((((

 9. stii ceva? nici nu mai vreau sa vii.

 10. altcineva? e pustiu?

 11. ecou? XD

 12. alouuu? nimeni? XD

 13. daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 14. FEMEIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 15. prins-ai gainusa pentru sotul meu, hai??

 16. pai asta venit-am sa-ti spun….cat dati pe ea?>:)

 17. pai…

 18. vad ca tipa n-o spus cati ani are…:-w

 19. sa-l chem pa sotu’, sa discuti cu el?? ca eu habar nu am cat valoreaza :>

 20. las-o… daca n-o vrut…XD

 21. ba eu iar tre s plec..papa

 22. no, ok, pa mai! XD

 23. buna din nou.:D

 24. si sa nu pierzi gainusa, clar?? XD

 25. Buna, kohyunjungA!
  Ce mai faci? XD

 26. am 17 ani.

 27. Multumim ca ne-ai spus! :D

 28. npc.

 29. Si, ce mai zici?

 30. nik.citesc.
  tu?

 31. si eu citesc ceva…

 32. ce?

 33. eee, citesc un scenariu…

 34. Mersi, tusi! Vaz’t-am! :D
  Stai si tu cu noi un pic.

 35. anita priveşte recenzia cu Misaeng!

 36. eu o carte.

 37. scenariu la ce?:D
  suna interesant.

 38. Aia trimisa de Cris? Am vazut-o acum, multumesc! :D

 39. Tusi, te iau acasa :D nu stii cat te iubesc eu acum pe tine :D

 40. Am inceput sa postez episoadele 25, 26

 41. Feri, daca ne cauti, suntem la recenzia cu seolwon.

 42. cum pot sa ma uit si io pe siteul alsta

 43. Mor! imi pare ataaaaaat de rau pentru Chilsuk & Sowha :(( !!!!!!!!!! Ce frumos ca s au indragostit, ce urat si trist ca nu si au putut trai sincer si liber iubirea, au fost prinsi in vechile aliante, in jocul politic :(( va fi si mai cutremurator mai tarziu, cand va muri cu adevarat Sowha =((

 44. JukBang & GoDo :))))))) ADORABILI :X :X :X cei mai buni comedianti, alaturi de cei doi muzicieni din Dong Yi!!! superbi!

 45. cum eu n am fost pe blog cand QSD a rulat pentru prima data, ma simt datoare sa scriu acum, sa mi las amprenta!!! Sunt singura? =((((

  QSD LOVERS, treziti-vaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :P

Leave a Comment