Secretele de la palat – Episodul 12

Written by koreafilm. Posted in Secretele de la palat

Tagged: , ,

dukman vs yushin

Published on februarie 19, 2010 with 1,495 comentarii

La intoarcerea lui Seol WR regele Jinpyung il onoreaza pentru reusita de a reda Shillei teritoriile de odinioara, iar pe Kim SH il ridica la rangul de oficial la Curte, responsabil pe probleme interne, acesta putand participa in calitate de consilier la toate sedintele oficiale.
 
Printesa Chunmyung, in calitate de conducator al tuturor luptatorilor Hwarang ii onoreaza la randul sau pe liderii celor 10 grupari. Gruparea condusa de Kim Yu Shin este recunoscuta in mod oficial ca facand parte din randurile elitelor Hwarang din Seroabeol.
 
Cei 10 lideri se strang sa sarbatoreasca intoarcerea victorioasa acasa, insa liderul SeokBeum nu poate sa accepte pe Kim YS pe picior de egalitate, in plus el sugerand ca printesa Chunmyung s-ar fi implicat intr-un mod special in aceasta promovare…
 
Soel WR isi exprima ingrijorarea cu privire la influenta pe care tatal lui Kim YS o capata la Curte, si asteapta un raspuns de la Mishil in acest sens. Mishil insa nu pare deloc ingrijorata, dimpotriva, pare sa il sustina pe Kim SH, generand numeroase scenarii in discutiile dintre apropiatii ei.
 
Singurul care poate sa citeasca gandurile lui Mishil este sotul acesteia, Se jong…
Doar fiul acesteia (Ha Jong), pe care complicatul joc al puterii il depaseste, nu pare sa inteleaga daca mama sa, Mishil, “creste caini“  (scena merita savurata)
 
NOTA
Se Jong tocmai afirmase ca Mi Shil doar incearca sa isi mai creasca un catel, afirmand cu aceasta ca ea il va sustine pe Kim Seo Hyeon pentru a-l starni la manie pe ”cainele ” Seol Won Rang. Se Jong continua, spunand “cainele trebuie hranit cu o masura foarte precisa, daca ii dai prea mult sau prea putin, nu vei putea sa scoti de la el ceea ce vrei.”
 
Intre timp  Seol Won Rang isi iese din fire, neputand sa creada ca este cu putinta ca Mi Shil sa il favorizeze pe Kim Seo Hyeon, iar pe el sa il treaca cu vederea. Fiul lui Seol Won R (si al lui Mishil) pune la cale asasinarea lui Kim HS, insa Mishil il opreste la timp.

In incercarea de a-l prinde pe asasin, Deok Man cade victima a unei inscenari.

In timp ce Kim YS incearca sa gaseasca o cale sa il salveze pe Dukman, printesa Chunmyung dispare de la palat

 
 

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

1,495 comentarii

There are currently 1,495 comentarii on Secretele de la palat – Episodul 12. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. ne mutam femeie, asteapta sa ma mut eu mai intai.

  2. cincisprezece, bre! parca ti-am mai zis!

  3. pai, bre!!!! si mai zici k eu sunt dintre astia mici??

  4. hello!!!!

  5. femeie, ne-am mutat la 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Traim intr-o tara frumoasa: Castelul Bran…

    I found your entry interesting thus I’ve added a Trackback to it on my weblog :)…

  7. unde se pot viziona episoadele?

Leave a Comment