Furtuna la palat – Episodul 66

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

Furtuna la palat, episod 66

Published on ianuarie 18, 2010 with 5 comentarii

Lee San scapa in ultima clipa de moartea prin otravire, cand se descopera ca mancarea servita regelui nu se stia de cine fusese testata inainte.

Hong afla ca regina ramasese la palat si o intalneste pe doamna Choi careia ii transmite
sa opreasca planurile initiale.

Ingrijorata de starea de ameteala a lui Song-yeon  sotia lui Lee San afla de la medic ca nu era vorba despre o sarcina, asa cum ar fi crezut.

Dandu-si seama ca otrava era destinata reginei, Lee San se intreaba cine ar fi vrut sa o otraveasca pe aceasta…
Dae-soo isi aminteste evenimentele din ultimele zile legate de pregatirea festivalului, si face
legatura intre relaxarea masurilor de securitate ordonata de Hong si dorinta acestuia de a gasi dovezi impotriva sotiei lui Lee San.

Pe cand doamna Choi este escortata in secret afara din palat, Dae-soo isi face aparitia
si afla ca Hong sta in spatele acestor diversiuni. Nam il anunta pe Lee San ca totul a fost pus la cale de secretarul Hong, insa acesta nu poate crede, pana cand Hong vine personal sa isi marturiseasca  implicarea in incercarea de otravire a reginei, explicandu-i lui San ca a facut-o pentru ca el sa nu afle lipsa de loialitate, de care regina stia.

Jang Tae Soo este surprins sa afle ca Hong a pus totul la cale, iar cand se organizeaza o comisie pentru a investiga cazul, Jang se ofera sa o coordoneze, punandu-i in alerta pe regina Jung-soon si Choi Seok-ju care se gandesc sa paraseasca palatul pentru o vreme.

ARuncat in inchisoare, Hong isi aminteste de cuvintele fostului secretar Jung Hu-kyum,
care ii spunea din inchisoare,anticipand parca ce avea sa se intample:  ”cu cat de tii mai mult de putere, cu atat mai repede o vei pierde, si vei ajunge la fel ca mine, sa fii batjocura altora”.

Inainte de a-si primi sentinta Hong il roaga pe Dae-soo sa finalizeze o propunere aflata in lucru, referitoare la reorganizarea structurilor militare.
Sub presiunea numirii unei sentinte pentru inalta tradare, Lee San il viziteaza pentru ultima data pe Hongin inchisoare, intr-o ultima incercare de a intelege cum a putut sa devina din cel mai bun prieten un criminal tradator, refuzand pana in ultima clipa sa accepte acest adevar…

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 66. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. E ff greu sa ajungi sus insa si mai usor e sa cazi de acolo…dupa ce l-a tradat pe imparat, Hong a scapat destul de usor doar cu …exilul.

  2. e adevarat anda

  3. Si da si nu, depinde cum o ei. A gandi e una a face e alta daca chiar omora atunci era vinovat. Cati oameni la nervi nu spun ca omoara, bat, etc. si in ultimul timp se razgandesc.

  4. :-)

  5. e adevarat anda…

Leave a Comment