Furtuna la palat – Episodul 65

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

Episod 65

Published on ianuarie 15, 2010 with 8 comentarii

Lee San il cheama pe Hong sa aiba o discutie despre petitiile primite in ultima vreme, in care era semnalata implicarea reginei Jung-soon in actiunile recente de la palat si il roaga pe secretar sa cerceteze daca era adevarat.

Jung-soon este ingrijorata de aflarea vestii ca Wan-poong a fost trimis din palat si incearca sa aiba o discutie cu Hong, insa acesta refuza si ii ordona garzii Suh sa tina sub supraveghere resedinta sotiei lui San.

Sotia lui Lee San afla ca este posibil sa fi existat o legatura intre regina Jung-soon si sora lui Hong si il roaga pe Dae-soo sa afle care este implicarea secretarului Hong…

Lee San decide sa il schimbe pe secretarul Hong din functie si asteapta ca acesta sa se intoarca de la intalnirea cu printul Eun Un, tatal lui Wan-poong, care era ingrijorat de izgonirea fiului sau din palat. San il anunta pe Hong ca va avea loc o remaniere guvernamentala, iar functia sa va fi preluata de altcineva.

In cadrul sedintei de guvern sunt anuntate noile schimbari, si totodata faptul ca Hong ramanea doar cu functia de sef al garzilor regale, retragandu-i-se prerogativele legate de adiministrarea bibliotecii regale.

Regina Jung-soon este surprinsa cand afla de la Choi Seok-ju de retragerea atributiilor lui Hong, si se intalneste in secret cu acesta, spre socul lui Dae-soo care ii reproseaza lui Hong si faptul ca a pus-o pe regina sub observatie, insa Hong il amentinta pe Dae-soo ca nu este in pozitie sa ii puna la indoiala autoritatea…

Sotia lui Lee San ii cere socoteala secretarului Hong pentru intalnirea secreta cu regina Jung-soon, acuzandu-l de a fi complotat cu aceasta, folosindu-se de sprijinul ei pentru a o aduce pe sora sa la palat si pentru a obtine sprijinul factiunii Noron. Ii cere secretarului sa ii marturiseasca lui Lee San implicarea sa, insa dupa intoarcerea regelui la palat, Hong o roaga pe sotia lui Lee San sa nu ii dezvaluie acestuia lipsa sa de loialitate, argumentand ca a incetat orice colaborare cu regina…Hyo-eui nu il crede insa…

Lee San se pregateste pentru vizita la mormintele stramosilor, iar in acelasi timp se pregateste un ospat pentru popor, organizat de catre Hyo-eui si Song-yeon. In timpul procesiunii, San observa ca bumbacul este ars pe campuri si cere sa se investigheze motivele, neintelegand de ce oamenii isi ard principala sursa de venit.

Cand afla ca motivul este pretul infim la care se vindea bumbacul pe piata, San incepe o investigatie legata de permisiunea data pentru importuri masive de bumbac din China, in defavoarea productiei interne, datorita unui raport pret-calitate mai bun. In cadrul intalnirii cu magistratii implicati, San decide ca Trezozeria nationala sa cumpere productia interna de bumbac pana la imbunatatirea calitatii bumbacului intern.

Hong planifica sa o otraveasca pe regina in timpul ceremoniilro si il roaga pe Dae-soo sa ii transmita lui Song-yeon sa nu participe la aceste ceremonii.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 65. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. frumos episod…parca dupa aceasta intamplare Hong este pedepsit de catre imparat si exilat ( daca bine stiu )

  2. apuca sa manance supa? dar imparateasa lui, moare?reuseste sa i otraveasca pe careva?

  3. nu reuseste pe nimeni sa otraveasca

  4. super…filmu..acum ca song-yong este concubina:X

  5. Hong este exilat,nu?

  6. DAR CE CE SE INTAMLPA IN ESPSODUL 66?

  7. id-ul meu este yi_san1

  8. imi pare rau ca Hong a inceput sa fie ca toti ceilalti….

Leave a Comment