Furtuna la palat – Episodul 64

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

Furtuna la palat – Episodul 64

Published on ianuarie 15, 2010 with Un comentariu

La palat incepe agitatia generata de sutinerea la tron a lui Wan-poong: sotia si mama lui Lee San sunt ingrijorate, iar San il intreaba pe Hong daca stia ca ministrul Choi avea de gand sa sustina in sedinta de guvern aceasta numire, insa Hong neaga. Cu toate acestea el incepe sa devina suspicios ca Lee San si-ar putea da seama de adevaratele sale motive si are o intalnire cu regina Jung-soon si Choi Seok-Ju.

Cho-bi devine in cele din urma doamna insotitoare a lui Song-yeon.

Cand Lee San afla ca Jang Tae Woo a fost arestat il cheama pe comandantul garzilor pentru a-l elibera, insa cand Hong afla pleaca manios sa ii explice lui San ca avea dovada incrimitoare ca Jang Tae Woo era vinovat de a-l fi acoperit pe Min.

Atitudinea lui Hong devine tot mai tiranica, atunci cand Dae-soo pune la indoiala necesitatea arestarii multora dintre negustori spunandu-i ca il va destitui din functie daca nu ii indeplineste ordinele intocmai. Hong reflecta asupra discutiei  avute cu regina, referitoare la subiectul atentatului asupra regelui, aceasta informandu-l ca negustorii autorizati ar fi fost implicati…

Arestarea si torturarea a numerosi negustori genereaza ingrijorarea reginei Jung-soon, care il roaga pe ministrul Choi sa incerce sa il tempereze pe Hong, pentru ca actiunile sale sa nu il faca sa piarda definitiv favoarea lui San exact in momentul in care avea cea mai mare nevoie de ea, insa nu are sorti de izbanda in fata trufiei lui Hong.

Cand San afla de la Jang Tae Woo ca Hong a torturat negustorii care isi exrpimasera dorinta sa il intalneasca pe rege, este socat, mai ales ca starea acestora era deplorabila dupa chinurile la care fusesera supusi.

Acuzandu-l pe Hong ca a abuzat de putere, San ii ordona sa nu se mai implice in ancheta, rugandu-l pe consilierul Chae  sa preia investigatiile, acesta reusind sa ajunga la un compromis cu negustorii: acceptarea propunerii lui San, la care urma sa li se ofere si drepturi exclusive de comercializare a celor 6 bunuri de baza: matase, bumbac, ata, hartie, invelitori si peste.

Cand Hong se intalneste din nou cu Jung-soon si Choi Seok-Ju pentru a-i ruga sa il sustina in urgentarea numirii noului mostenitor, regina Jung-soon isi da seama de disperarea secretarului si isi da seama ca va avea castig de cauza.

Sotia lui LEe San decide sa il trimita pe Wan-poong afara din palat, argumentand ca regele are o noua consoarta regala, iar singurul motiv pentru care secretarul insista este propria lacomie, insa discutia aprinsa este surprinsa de LEe San…

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

Un comentariu

There are currently Un comentariu on Furtuna la palat – Episodul 64. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. îmi pare bine sa vad ca maiestatea sa Lee San tine la Song-yeon dar mama lui San va incerca sai desparta te rog Lee San ai grija sa nu va despartiti si sa nul lasi pe secretar Hong săti îti ia puterea ai grija si sa sti ca ministru Jang-Tae Woo îi cinstit cu maiestatea voastra va rog sa aveti grija de dumneavoastra

    cu drag si maiestie fata de maistatea voastra
    Adi

Leave a Comment