Furtuna la palat – Episodul 61

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

Furtuna la palat – Episodul 61

Published on ianuarie 08, 2010 with 9 comentarii

Song-yeon il roaga pe Dae-soo sa il ajute pe Wook, dezvaluindu-i ca este fratele sau.

Secretarul Hong ordona perchezitionarea locuintei lui Song-yeon si descopera urme de sange, pornind in cautarea fugarului. Lee San vine personal sa se intereseze de ce Song-yeon se afla in arest, iar cand afla ca acuzatia este ca ar fi adapostit un insurgent este surprins.

Dae-soo il ajuta pe Wook sa scape schimband hainele cu acesta insa cand Hong afla ce facuse Dae-soo il acuza pe acesta si pe Song-yeon de conspiratie, pana cand Dae-soo ii spune cine este Wook.

Cand Lee San afla ca Song-yeon il ajutase pe insurgent nu mai stie ce sa creada; doamna Hyekyung este si ea revoltata, insa sotia lui Lee San este in continuare increzatoare in nevinovatia lui Song-yeon. San ii porunceste lui Hong sa o elibereze atat pe Song-yeon cat si pe ceilalti presupusi insurgenti, explicandu-i secretarului ca cei acuzati sunt nevinovati, deoarece nu au opus rezistenta armata in fata unor garzi inarmate doar cu sabii pe de o parte, iar pe de alta, cei prinsi erau oameni care investeau in actiuni caritabile mai degraba decat in arme; San cere o ancheta pentru aflarea provenientei armelor in urma careia reiese ca cei arestati erau nevinovati, acestia fiind eliberati.

Ministrii insa nu sunt de acord cu eliberarea, argumentand ca noile doctrine sunt acceptate de tot mai multi, existand riscul de instabilitate nationala, insa San merge si le arata ce au facut catolicii pentru saracii din tara…

Printul Eun un primeste acceptul de adoptie, insa cand Hong afla ca s-a dat un nou ordin pentru alegerea unei concubine merge sa discute cu regina Hyo-eui; spre surpinderea secretarului Hyo-eui ii spune ca nu poate accepta ca tronul tarii sa ii revina cuiva adoptat de Hong ca nepot, ci cuiva sange din sangele regelui, motiv pentru care dorea selectarea unei concubine…

Cand Dae-soo ii spune lui San care sunt adevaratele  sentimente ale lui Song-yeon fata de el San merge dupa Song-yeon sa o aduca la palat.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 61. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. ce mi-ar fi placut sa vad si eu faza cand se duce dupa ea s-o aduca la palat… dar tot plecat din tara sunt. tocmai miercuri revin. abia astept sa vad filmul:(((((

  2. eh….a fost super episodul…foarte emotionant…:-<…:)

  3. As spune ca a fost cel mai emotionant episod

  4. iubesc filmul acesta shi nu stiu cum voi reactiona cand se va termina..

  5. shi ce simpatic e imparatul…shi nu numiai yo zic asta ci si alte persoane

  6. Inca mi-e dor sa privesc in fiecare seara Yi san.E un film minunat, iar gesturile lor tandre si privirile pur si simplu de misca.

  7. Ai dreptate Annie!!

  8. 6@ total de acord

  9. si mie mi-e dor

Leave a Comment