Furtuna la palat – Episodul 46

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

episod 46

Published on decembrie 16, 2009 with 2 comentarii

Cand inspectorul Hong isi da seama ca numarul dramatic redus al garzilor la poarta palatului reprezinta o vulnerabilitate foarte mare, cere imediat sa fie aduse intariri.
Asasinul se pregateste sa il ucida pe Lee San, insa acesta opune rezistenta, luptand pana vin soldatii impreuna cu inspectorul Hong, adusi de Song-yeon si Dae-soo, care fusesera martori ai mortilor lasati in urma de asasin.
Secretarul Jung se teme ca au fost descoperiti, iar cand mesagerul aduce vestea ca au esuat, acesta pleaca spre palat pentru a-i da o scrisoare printesei Hwa-wan, cu ajutorul careia sa fuga in China (Qing).
Inspectorul Hong ordona arestarea tuturor celor implicati in incercarea de asasinat: printesa Hwa-wan si secretarul Jung Hu-kyum, ministrul justitiei Hong In-han, al industriilor Yi Tae-suk, precum si a unor oficiali din fostul cabinet.
episod 46
Cand garzile regale nu ii mai gasesc pe printesa Hwa-wan si pe secretarul Jung in palat, Lee San isi da seama unde au fugit, singurul ajutor pe care se puteau baza fiind Qing si trimite garzi in port, care ii arestesteaza pe cei doi inainte de a putea fugi in China.
Inspectorul Hong incearca sa afle cine este in spatele planului de asasinat si o cheama pe Song-yeon pentru detalii despre asasinul infiltrat la palat dupa ce se deghizase in artist, afland ca acesta fusese angajat de catre pictorul Tak; Hong incepe investigatiile la Biroul de arte.
Intre timp ministrul Hong, tatal doamnei Hyekyung, insista pe langa aceasta sa intervina pentru salvarea vietii ministrului justitiei (unchiul doamnei Hyekyung si fratele ministrului Hong).

episod_46

Intre timp, Hong Guk-young formeaza un tribunal, cerandu-i lui Lee San sa lase in seama sa interogarea rebelilor, insa acesta ii surprinde pe toti cand anunta ca el personal ii va interoga pe criminali, exprimandu-si totodata regretul ca a gresit incercand sa salveze vietile celor vinovati, in dorinta de a salva guvernul si ingrijorat de soarta tarii, facand o gresala, pe care intentiona sa o repare, prin pedepsirea celor vinovati.
Ministrul Choi seok-ju are o intrevedere cu Lee San pentru a insista asupra faptului ca torturarea si pedepsirea prizonierilor pentru demascarea tuturor celor implicati este o decizie care va duce la demiterea si exilarea a sute de oficiali. Pledoaria ministrului se izbeste insa de decizia lui Lee San de a nu mai face greaseala sa salveze inca o data pe cei care, desi fusesera crutati, au intors armele impotriva regelui.

episod 46 furtuna la palat
Inspectorul Hong Guk-young o aduce pe regina Jung-soo la curtea de la Naebyeongio si ii spune ca o va interoga fiind sub acuzare pentru punerea la cale si instigarea la revolta. Cand regina afla ca interogarile vizeaza si moartea printului Sado se gandeste la un nou plan.
In timp ce reflecta asupra discutiei cu ministrul Choi seok-ju, Lee San isi da seama ca tot timpul vor exista diversiuni la palat si tentative de asasinat si incearca sa isi accepte conditia de rege, care trebuie sa pedepseasca, atunci cand e cazul, pe cei vinovati.
Lee San ii inmaneaza apoi inspectorului Hong decretul prin care declara pedepsele pentru cei gasiti vinovati, insa afla ca, intre timp, regina a incercat sa se sinucida…

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

2 comentarii

There are currently 2 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 46. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. primaaaaaaa

  2. lol zici ca suntem pe youtube XD
    first!
    second!
    third!

Leave a Comment