Furtuna la palat – Episodul 36

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

furtuna la palat

Published on decembrie 07, 2009 with 2 comentarii

Intoarcerea lui Song-yeon in tara intr-o stare critica il nelinisteste profund pe Lee San.
In timp ce San se afla langa patul de suferinta al lui Song-yeon, la palat, mama printului o dojeneste pe sotia acestuia pentru neinspiratia de a-i fi marturisit lui Lee San ca Song-yeon nu plecase de bunavoie la Academia de Arta din China, insa printesa Hyo-eui o roaga pe doamna Hyegyung sa isi reconsidere pozitia fata de Song-yeon si sa o ajute sa se intoarca in tara.
Mama lui Lee san refuza, neputand accepta pe cineva de conditia lui Song-yeon sa fie in preajma printului mostenitor..
Intre timp starea regelui nu pare sa se redreseze: acesta analizeaza petitiile venite de peste granite de la negustori care cer cresterea volumului schimburilor comerciale oficiale pentru a putea stopa cresterea comertului ilegal peste granite, insa regele nu accepta conditiile, argumentand ca deja a luat aceste masuri inainte, printr-un decret..
San decide sa nu participe la o intalnire importanta in cadrul careia urmau a fi selectati candidatii pentru formarea de noi trupe, in schimb ramane alaturi de Song-yeon, aflata inca in stare critica.. Park Dae-su vede cat de mult ii pasa lui San de Seon-yeon si, trist, se intoarce la palat dupa ce ii spune lui Nam Sa-cho (actorul Maeng Sang-hoon) ca fata va supravietui cu siguranta, pentru ca printul o ingrijeste cu atentie deosebita. Tristetea se vede tot mai mult pe chipul lui Dae-soo cand isi da seama ca Song-yeon a reusit sa parcurga tot drumul din China singura, gandindu-se la Lee San…
furtuna la palat

In cadrul intalnirii lui Lee San cu mama sa, acesta ii marturiseste sentimentele sale fata de Song-yeon, desi doamna Hyekyung incearca sa il convinga ca o astfel de relatie nu i-ar aduce decat necazuri la Curte…

Printesa Hyo-eui surprinde dialogul celor doi si isi da seama de relatia dintre San si Song-yeon…

Intre timp, printesa Hwa-wan afla ca fratele reginei a fost eliberat si devine ingrijorata in ceea ce o priveste deoarece este evident ca regina Jung-soo isi recapatase influenta in fata regelui, putandu-l astfel elibera pe nobilul Kim Gwi. Printesa se indreapta catre resedinta regelui si este invitata inauntru, unde o gaseste si pe regina, care nu ezita sa ii aminteasca de faptul ca acum ea se afla la comanda…..

Inte timp inspectorul Hong-guk-yeong cauta prin registrele regale, fara a intelege de ce nu apar insemnate toate ordinele si decretele recente ale regelui si incepe sa faca cercetari. Convins ca secretarul Jung sta in spatele acestor planuri se intalneste cu acesta, insa afla cu surprindere ca nobilul Kim din Pyongyang a fost eliberat prin decret regal..

Confruntat de Lee San, regele nu isi aminteste nimic de acest decret…

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

2 comentarii

There are currently 2 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 36. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. prima

  2. a doua

Leave a Comment