Furtuna la palat – Episodul 33

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

Furtuna la palat – Episodul 33

Published on decembrie 07, 2009 with 2 comentarii

Lee San  afla ca ministrul Hong Bong-ha (actor Shin Chung- shik) a fost cel care a recomandat-o pe Song-yeon pentru admiterea la Academia imperiala de Arte din China, la indemnul mamei sale, printesa Hye-bin, care ii explica lui Lee San ca, vazand talentul acesteia si afland de stransa relatie pe care o avea cu Song-yeon a decis sa o ajute pe Song-yeon sa isi implineasca visul de a deveni pictor. Cand Lee San afla de la mama sa ca Song-yeon a fost incantata de aceasta ocazie de a pleca in China, el ramane pe ganduri, mai ales stiind ca decizia a fost una luata peste noapte…

Secretarul Jung se intereseaza daca Lee San este cel care a recomandat-o pe Song-yeon in vederea admiterii la Academie.

Cand lui Song-yeon ii este refuzata admiterea ca eleva a Academiei imperiale de Arte de catre un oficial chinez, pe motiv ca Academia nu accepta femei in randurile invataceilor, ministrul Hong Bong- ha insista ca Song-yeon in nici un caz nu se poate intoarce in Coreea.

Intre timp, la palat, regele, simtindu-se slabit, isi aminteste de ceaiul binefacator pe care i-l preparase candva regina si ii face o vizita acesteia. Regina isi da seama ca s-ar putea sa nu fie totul pierdut, neintelegand totusi vizita regelui, care incalca practic propriul ordin…

In cadrul intalnirii pe care Lee San o are cu sotia sa ii marturiseste acesteia ingrijorarea cu privire la Song-yeon, adaugand ca spera sa isi realizeze visul. Marturisirea lui San o mahneste pe sotie, care pare sa nu ii fie de niciun ajutor….

 

Printesa Hwa-wan afla ca regele a vizitat-o pe regina in resedinta acesteia si este foarte ingrijorata..

Regina forteaza nota, incercand sa il abordeze pe rege, insa intrevederea nu iese deloc cum si-ar fi dorit: regele o ameninta cu alungarea din palat daca va mai incerca sa isi mai paraseasca resedinta… Schimbarea totala de atitudine a regelui o pune in incurcatura pe regina Jung-soon, care este cu atat mai confuza cu cat  regele neaga insusi vizita pe care i-o facuse cu o zi inainte.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

2 comentarii

There are currently 2 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 33. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. prima

  2. Imi amintesc acel desen pe care l-a desenat SY si i-a impresionat pe chinejii aia…

Leave a Comment