Furtuna la palat – Episodul 28

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

episod 28

Published on decembrie 04, 2009 with Un comentariu

Intre timp, disparatia fratelui reginei, Kim din Pyongyang provoaca multa agitatie la palat.

Regina este surprinsa de lipsa de reactie a regelui Yong-jo la aflarea vestii despre disparitie si se intreaba daca nu cumva acesta are legatura cu disparitia.

Cand unul dintre armurierii aflati sub observatie de catre inspectorul Hong Guk-young este gasit mort, acesta devine extrem de ingrijorat de raportul pe care va trebui sa il dea regelui Young-jo in scurt timp, stiind ca aceasta intamplare va face aproape imposibila vreo marturisire din partea fratelui reginei, pe care il retinuse. Lee San ii observa ingrijorarea pe chip si il sfatuieste sa isi foloseasca toata autoritatea pe care regele i-a oferit-o pentru a putea scoate la lumina pe conspiratori.

La aceste cuvinte, Hong Guk- young isi schimba strategia, preluand comanda asupra garzilor palatului si ordonandu-le sa inconjoare casa lui Jung Hoo-gyeom, pe cea a lui Choi Seok-joo si pe cele ale altor oficiali adepti ai factiunii Noron si rugandu-l pe rege sa refuze orice intalniri cu acestia pe perioada derularii anchetei, ceea ce ii va determina sa creada ca regele deja stie numele vinovatilor…In cele din urma inspectorul ii dezvaluie lui Lee San ca regina este implicata in complot.

episod 28

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

Un comentariu

There are currently Un comentariu on Furtuna la palat – Episodul 28. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. prima

Leave a Comment