Furtuna la palat – Episodul 25

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

episod 25

Published on decembrie 03, 2009 with 3 comentarii

Choi Seok-joo ii spune reginei Jung-soon (interpretata de Kim Yeo-jin) ca este periculos sa lanseze artificii in timpul desfasurarii serbarilor primaverii, Naryehee, argumentand ca jocul de artificii ar trebui anulat. Regina Jung-soon nu este de acord cu el, si vrea ca, de aceasta data, artificiile sa fie lansate din fata sa si merge mai departe cu planul initial.

Flancat de Dae-soo si Kang Seok-ki (interpretat de Jang Hee- wum), Hong Guk-young inspecteaza planul conceput pentru festivalul primaverii Naryehee si isi da seama ca ceva nu este in regula. El da ordin sa se gaseasca schitele si planurile anterioare pentru a putea da de cap suspiciunilor.

Mama lui Lee San se intalneste cu acesta pentru a-i spune de nelinistea produsa de intoarcerea lui Kim din Pyongyang, la cererea reginei si il avertizeaza pe fiul sau sa fie foarte atent.

Lee San afla despre atentatul care se pregateste, iar regina, cand isi da seama ca Lee San este in cunostinta de cauza ii ordona lui Kim din Pyongyang sa renunte la planul de a-l ucide pe Lee San.

episod 25

 

 

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

3 comentarii

There are currently 3 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 25. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. prima

  2. a doua

  3. A treia!!! hehe

Leave a Comment