koreafilm

Furtuna la palat – Episodul 9

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: ,

ep9

Published on noiembrie 27, 2009 with 14 comentarii

LeeSan este expus unei situatii critice atunci cand este confruntat cu un ordin oficial care ar fi fost semnat in numele lui, avand o caligrafiere identica cu a sa. Ministrii incep sa protesteze in prezenta regelui Young-jo, dezbatand decizia lui Lee San de a fi semnat un asemenea ordin. Pictorii si caligrafii de la curte sunt convocati sa verifice daca scrisul de pe ordin este intr-adevar al lui Lee San. Jung Hoo-gyeom (actor Jo yeon-woo) crede ca decizia lui Lee San de a trimite trupe regale pentru a captura banditii Gakjung nu este una obisnuita, avand un motiv necunoscut, si ii ordona lui Oh Jung-ho sa cerceteze situatia in amanunt.

Intre timp Nam Sa-cho (actor Maeng Sang-hoon), Dae-soo, si Dal-ho inspecteaza ascunzatoarea banditilor Gakjung si sunt ingrijorati in ce o priveste pe Song-yeon pe care nu au putut sa o gaseasca, desi o cautasera de cateva zile. Cand Nam Sa-cho ii raporteaza lui Lee San ca nu au gasit-o pe Song-yeon, acesta este mahnit si ii ordona lui Nam Sa-cho sa continuie cautarile.

Incuiata intr-un depozit, Song-yeon este tot mai speriata cand vede alte fete rapite care sunt trimise la case rau famate si incearca sa scape. Cand Lee Chun (actor Ji Sang-ryeol) vine sa se intalneasca cu Chun Hwa-nam, Song-yeon il striga sa o salveze, dar Lee Chun nu o aude si pleaca. Song-yeon reuseste sa fuga si se intalneste cu Dae-soo si Nam Sa-cho, si ulterior cu Lee San.

ep9

http://www.youtube.com/watch?v=r4CFa2By5nY

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

14 comentarii

There are currently 14 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 9. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Cine a fost primul ce a scris un comentariu pe blog???chiar nu stiu…

 2. YI SAN!8->

 3. Uf. Cât mai e până mâine?:-(

 4. De-abia aştept întâlnirea dintre Song Yeon şi Priţul “Gropiţe”. Ce frumoşi sunt.

 5. *prinţul

 6. O nostalgie cumplita ma incearca scriind in aceste pagini, abia a inceput lumea sa descopere K film,erau comm-uri putine si foarte timide,pas cu pas am inceput sa ne cunoastem,liantul de baza a fost si ramane FILMELE COREENE,o lume mirifica in care ne integram perfect.Iubim sau uram cu patima,salivam la minunatiile culinare,invatam retete si ne tratam,devenim mai buni ,mai sufletisti,incercam sa ne intelegem aproapele,santem mai concilianti! E bine de citit sau recitit ,tot ce s-a scris ,nu este mult!

 7. asa-i ca e un film super?

 8. Bună Angi,Livia.

 9. Datorită lui Yi San am intrat în lumea aceasta…

 10. Dory, ai vazut episodul de astazi?

 11. Da,l-am văzut.

 12. Ce regină rea!

 13. Mi-au dat lacrimile…

 14. Îi ador pe cei doi! Yi San şi Song Yeon FIGHTING!

Leave a Comment