koreafilm

Furtuna la palat – Episodul 8

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: ,

ep8

Published on noiembrie 27, 2009 with 5 comentarii

Lee San (actor Lee Seo-jin) este inmarmurit de uimire cand vede pictura pe care Park Young- moon i-o arata. Isi da seama ca acea Damo pe care a intalnit-o la banchet era Song-yeon (actrita Han Ji-min) si incepe sa o caute.

Song-yeon merge sa il ajute pe pictorul Lee Chun, care fusese chemat sa realizeze un portret al unei doamne de la curte. Song-yeon se intalneste apoi cu regina Hyo-eui (actrita Park Eun-hye), care o roaga pe aceasta sa o ajute cu pregatirea unor prajituri maejak (foto). Pe drumul de intoarcere Song-yeon este rapita de banditiii Gakjung, care vor sa il prinda pe Dae-soo in capcana.

ep8

Lee San afla unde locuia Dae-soo si porneste impreuna cu Nam Sa-cho spre locuinta unchiului lui Dae-soo, Dal-ho (actor Lee Hee-do). Lee San se intalneste cu Dae-soo (actor Lee Jong-soo), care ii marturiseste ca a fost implicat in disparitia baekwupo (*tesatura alba la mare pret in perioada respectiva) de pe corabia care transporta tributul.

Lee San trimite trupe regale pentru a o salva pe Seong-yeon de banditi. Ingrijorat la randul lui de soarta ei, Dae-soo porneste singur sa o salveze pe Song-yeon, insa este prins de banditi care vor sa il ingroape de viu. In acest timp Lee San ordonase garzilor regale ii prinda pe banditi, si ajunge la timp pentru a-l salva pe Dae-soo. Song-yeon insa disparuse.

Intre timp, la palat, oficialii incep sa se planga in fata regelui de faptul ca printul mostenitor Lee San a ordonat mobilizarea trupelor regale fara nici o justificare sau aprobare.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 8. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Inca un fel de bucate pentru masa de ziua mea:D:D:D

  2. doar un comm?vaii

  3. Of, saracul print San, ce palma a primit de la vechiul sau prieten! :))

  4. Prajiturile par foarte gustoase si sunt foarte colorate :)))

  5. dublu vai :))

Leave a Comment