koreafilm

Furtuna la palat – Episodul 5

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: ,

ep5

Published on noiembrie 27, 2009 with 4 comentarii

In toiul noptii un necunoscut se furiseaza in camera lui Lee San (actor Lee Seo-jin) pentru a-l ucide. Acesta se salveaza, asasinul este prins, insa se otraveste fara a oferi vreo informatie despre cine l-a trimis. Lee San incearca sa scoata la iveala cine este in spatele acestei incercari de asasinat, insa cadavrul criminalului dispare.

Regele Young-jo (actor Lee Sun-jae) isi face aparitia ingrijorat de soarta nepotului sau si intrigat de lipsa oricaror semne de fortare a intrarii in palat…

ep5

Ziua urmatoare, printesa Hwa-wan (actrita Sung Hyun-ah) isi viziteaza tatal, pe regele Young-jo. Ea incearca sa isi linisteasca tatal cu privire la cele petrecute cu o seara inainte. Printesa Hwa-wan se intalneste totodata cu Choi Seok-ju (actor Cho Gyeong-hwan) in piata si in cadrul discutiei pe care o are cu acesta il roaga sa ii faca o favoare cu privire la Lee San.

Obosit de numeroasele atentate la viata sa, Lee San trece pe langa bucataria regala si isi aminteste intalnirea cu Song-yeon, pe cand era doar un copil. Se intalneste cu Nam Sa-cho (actor Maeng Sang-hoon) si il roaga sa afle detalii cu privire la provenienta pastilei pe care o luase asasinul. Acesta descopera ca era vorba de unul din elementele folosite la pictura, care devenea cu trecerea timpului foarte toxic, fiind folosit ca otrava.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

4 comentarii

There are currently 4 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 5. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Printesa Hwa-wan mis-a parut sireata inca de la inceput,cind a aparut pentru prima oara

  2. Buna! LSJ are nistd gropite minunate!

  3. eu cand am vazut-o prima oara in secventele din episodul urmator m-am gandit ca e superba, asa frumoasa, plina de culoare, dar parca periculoasa

    • buna hwarang angelica esti singurica prin palat? :)

Leave a Comment